Haberler

Türkiye yıllar sonra yine Van'a kilitlenecek! Yerel gazete manşetten verdi: Canavar geri döndü

Güncelleme:

Türkiye'de bir dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alan Van Gölü Canavarı efsanesi yeniden büyük ses getirecek. Van'da yayın yapan yerel bir gazete, gölde çekilen görüntüleri "Efsane geri döndü" başlığıyla duyurdu.

Türkiye'de bir dönemin efsanesi olarak bilinen Van Gölü Canavarı hakkında herkesi heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı. Van Ekspres gazetesi, "Efsane geri döndü, Van Gölü canavarı görüntülendi" başlıklı bir video yayınladı.

"GEZMEYE ÇIKAN 3 ARKADAŞ KAYDETTİ"

Haberde, şu ifadeler yer aldı: "Van Gölü sahilinde 'canavar' heyecanı... Van Gevaş ilçesinde hızla hareket eden canlı cep telefonu ile görüntülendi. Gevaş ilçesi Van Gölü sahilinde gezmeye çıkan 3 arkadaş, gölde hareketlilik fark etti. Gölde hızla ilerleyen, siyah renkli ve sırtının tırtırlı olduğu öne sürülen canlıyı görüntülemeye başladılar. Bir süre sonra ortadan kaybolan canlının Van Gölü canavarı olduğunu öne sürdüler."

VATANDAŞLARIN YORUMLARI BAMBAŞKA YÖNDE

Vatandaşlar ise "Su Samuru ya da domuz" yorumlarını yaptı. Görüntüleri izleyenlerin bazıları "Bu yüzen şey su samuru yüzüşü yapıyor. Bilindiği üzere Erciş ve Zîlan Vadisi'nde samurlar yaşıyor" derken, bazıları ise "yaban domuzu" yorumunda bulundu. Görüntülerin ardından Van Gölü ve çevresinde heyecan yıllar sonra yeniden doruklara çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Türkiye Van Yaşam Haberler

500

Yorumlar (9)

bekir yapici:

ben almanyada yasadigim bölgedeki tuna nehri ve göllerinde fischereiaufhseher ( akarsu ve göl korucusu) olarak görev yaptim benim cektigim onlarca daha etkili fotograflar var mesela 30-35 kiloluk yayinin suyun üstünden kugu kusunu ördegi kapmasi 20 - 25 kiloluk mermer veya ot sazaninin su üstünde dansi gibi.

58
26
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

kedidir kedi

55
20
yanıtYanıtla
Tckc 01:

Eğer gerçekten yaşıyorsa bir canavar ondanda vergi alırlar....

19
2
yanıtYanıtla
corci:

orjinal van gölü canavarının 3. kuşak torunu bu

12
0
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Çocukluğumda bizim buralarda mandaları göle salarlar 2 yada 5 km. uzaklıkta kamışın bol olduğu yerlere yüzerek giderler kamışları yer akşam üstü de geri dönerlerdi çok iyi yüzücüdürler ! o mandalar artık bir tane bile kalmadı bittiler yok oldular !

4
2
yanıtYanıtla
Orhan :

Canı otlu peynir çekmiştir :)

3
0
yanıtYanıtla
virtueslife:

BEN ÇOCUKKEN 90LARDA HER SABAH AKŞAM HABERLERDE BU CANEVERİ KONUŞUP DURUYORLARDI.SADECE SUYUN ÜSTÜNDE SİYAH POŞET GİBİ GEZİYORDU YÜZÜNÜ GÖREN YOK.GURUYABANİ PALAVRASI GİBİ :D

1
0
yanıtYanıtla
Emirhan Yıldız:

su samuru

0
0
yanıtYanıtla
Ibrahim Sezer:

Domuzdur o domuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title