Haberler

Tepebaşı'nda kaldırım ve yol çalışmaları

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi'nin ilçe genelinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları kapsamında, yol ve kaldırımlar iyileştirilmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin ilçe genelinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları kapsamında, yol ve kaldırımlar iyileştirilmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarını, ilçe genelinde sürdürüyor. Eş zamanlı olarak birçok noktada gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Zafer Mahallesi Kayalık ve Yozgat Sokak, Hoşnudiye Mahallesi Sağın ve Tacin Sokak, Fevzi Çakmak Mahallesi Topçular Caddesi, Batıkent Mahallesi Karınca Sokak, Uluönder Mahallesi Çakmaklı ve Şehit Abdulkadir Fidan Sokak, Ömerağa Mahallesi Turgut Reis Caddesi, Basay, Ölçer, Acar ve Atlı Sokak, Şirintepe Mahallesi Poyrazoğlu, Başaran, Oyma, Özlü ve Köyyolu Sokak'ta asfalt çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor.

Öte yandan kaldırım, tretuvar ve kilit taş yapım ve onarım çalışmaları ise; Mollaoğlu, Şirintepe, Sütlüce ve Yeşiltepe mahallelerinin muhtelif sokakları ile Batıkent Mahallesi Konak, Aysun ve Egemen Sokak, Çamlıca Mahallesi Atabilir Sokak, Eskibağlar Mahallesi Gençer Sokak, Fevzi Çakmak Mahallesi Biçerli Sokak, Yenibağlar Mahallesi Uludağ Sokak, Güllük Mahallesi Çemre Sokak, Fatih Mahallesi Selam Sokak, Uluönder Mahallesi Genç Sokak ve Şarhöyük Mahallesi Besi Sokak'ta gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ayrıca Behçetiye, Şirintepe, Batıkent, Boyacıoğlu, Sulukaraağaç, Muttalip, Zafer, Fevzi Çakmak, Karadere, Zincirlikuyu ve Sazova mahallelerinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışması yapıyor. Mahalle sakinleri, devam eden üstyapı çalışmalarından dolayı Tepebaşı Belediyesi'ne memnuniyetlerini iletiyor. Belediye yetkilileri de belirlenen program çerçevesinde, üstyapı çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtiyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Şirintepe Tepebaşı Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title