Haberler

'Geym Of Bizans' Krizi Bitmiyor

Güncelleme:

Yazılı, görsel ve digital mecralarda çıkan haberlerde 'Geym Of Bizans' filminin isminin hatalı yazılması yapım şirketini çileden çıkarttı.

'Geym Of Bizans' filminin isminin bazı mecralarda yanlış yazılmasına yapım şirketinden açıklama geldi.

İşte o açıklama...

Müvekkilimiz Tükenmez Kalem Medya Reklam ve İletişim San. Tic. Ltd. Şti. uzun yıllardır Türk sinema sektöründe faaliyet gösteren, sektörünün tanınan ve önde gelen şirketlerinden biridir. Müvekkilimiz Gani Müjde ise yediden yetmişe herkesin tanıdığı, sevdiği yazar, senarist, yönetmen, yapımcı ve sanatçıdır.

Avşar Film ile birlikte ortak yapım olarak 15.01.2016 tarihinde vizyona giren 'Geym Of Bizans' (Bizans Oyunları) isimli sinema filminin yapımını gerçekleştirmişlerdir.

"HİÇBİR SİNEMA FİLMİNİN DEVAMI DEĞİLDİR"

GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI; SENARYOSUNU VE YÖNETMENLİĞİNİ GANİ MÜJDE'NİN YAZDIĞI/YAPTIĞI TARİHİ KOMEDİ TARZINDA YEPYENİ BİR SİNEMA FİLMİDİR. GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI HİÇBİR SİNEMA FİLMİNİN DEVAMI DEĞİLDİR, DEVAM FİLMİ DEĞİLDİR KENDİNE MÜNHASIR YEPYENİ BİR SİNEMA FİLMDİR.

"SİNEMA FİLMİNİN İSMİ HATALI YAZILMIŞTIR"

Yazılı/görsel/Digital mecralarda çıkan haberlerde Müvekkillerin münhasıran hak sahibi oldukları işbu sinema filminin ismi ve içeriği hatalı yazılmıştır. Müvekkillerin 15 Ocak 2016 da Türkiye genelinde 283 salonda aynı anda vizyona giren GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI isimli yeni sinema filminin isminin yanlış/hatalı yazılmış olması kamuoyunu ve izleyici nezdinde düzeltilmesi gereken bir durumdur.

GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI yepyeni tarihi komedi tarzında son derece başarılı kendine münhasır hikayesi-senaryosu-oyuncuları ve karakterleri olan bir sinema filmidir. Herhangi bir sinema filminin devamı değildir.

İşbu sebeplerle hatalı haberlerin yayınının yapıldığı yazılı/görsel/digital haber mecralarınızda ve ilgili yayının bulunduğu sayfalarda işbu tekzip metni yayınlanmak sureti ile düzeltilerek yayımlanmasını ve hatalı haber içeriğinin ilgili sitelerden de kaldırılmasını ya da düzeltilmesini vekaleten talep ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 14 Ocak 2016

Tükenmez Kalem Medya Reklam ve İletişim San. Tic. Ltd. Şti. ve Gani Müjde Vekili
Av.Leman ÖZKAN

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Gani Müjde Üst Manşet Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

ksd:

Hatalı yazılmış mış reklam kokan hareketler bunlar

12
1
yanıtYanıtla
omer:

Fragmani izledim sadece, devamini anlamaya yetti, geciniz.

9
0
yanıtYanıtla
Diyarbakır ersin:

Hiç komik değildir film Tolgahan sayişman rolünü beğenmedim küfürlü müstehcen sahneler var gani müjde olduğu filmde iğrenç

6
2
yanıtYanıtla
Holy Shit Mobil-ANDROID:

tam bir ucuz basit uyduruk beş para etmez klasik Türk filmi azıcık yaratıcı olun azıcık nolanı kurosawayı örnek alın

6
1
yanıtYanıtla
isme bak yunanlılar kudurur:

bülent ersoyda oynamalıymış

3
2
yanıtYanıtla
Dersimli:

Saçma sapan filmler zaten eğitim olmayan ülkede sanatta olmaz olursa da çöp olur

3
1
yanıtYanıtla
Kfhk:

Gani mujde AC kaldı heralde

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title