Haberler

Tatvan Belediyesi'nden 'Çocuk Şenlikleri'

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan Belediyesi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği etkinliklerle çocuklar yaz tatilini dolu dolu geçirdi. Gittikleri mahallelerde çocuklarla bir araya gelen gençlik meclisi üyeleri, çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirirken bir yandan da ikramlar dağıtıp gönüllerini fethetti. Halat çekme, yakan top gibi oyunlarla başlayan şenliklerin sonunda çocuklar ve meclis üyeleri halay çekerek programı tamamladı.

Tatvan Belediyesi'nden 'Çocuk Şenlikleri'

BİTLİS - Bitlis'in Tatvan Belediyesi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği etkinliklerle çocuklar yaz tatilini dolu dolu geçirdi.

Tatvan Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, yaz tatili boyunca her gün mahalle mahalle gezip çocuklara şenlik havasında etkinlik düzenledi. Gittikleri mahallelerde çocuklarla bir araya gelen gençlik meclisi üyeleri, çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirirken bir yandan da ikramlar dağıtıp gönüllerini fethetti.

Halat çekme, yakan top gibi oyunlarla başlayan şenliklerin sonunda çocuklar ve meclis üyeleri halay çekerek programı tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Tatvan Belediyesi Gençlik Bitlis Çocuk Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title