Haberler

Son dakika yaşam: Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner; "Tüm imkanlarımızla Giresun haltının yanındayız"

Güncelleme:

Son dakika haberi: Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Giresun'da meydana gelen sel felaketinde büyük yıkım ve kayıp yaşayan vatandaşlarımızın yanında olduklarını ifade etti.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Giresun'da meydana gelen sel felaketinde büyük yıkım ve kayıp yaşayan vatandaşlarımızın yanında olduklarını ifade etti.

Felaketi yaşayan ilçelerimizin yaralarını sarmak adına belediyenin tüm imkanları ile ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Şahiner, "Giresunlu kardeşlerimizin acısını ve üzüntüsünü derinden paylaşıyoruz. Sungurlu Belediyesi olarak maddi manevi; kamyon, kepçe ve diğer bütün araçlarımızın yanı sıra, gıda, kıyafet, envanter vs. ne gerekiyorsa destek olmaya hazırız. Belediye Başkanlığımız tüm imkanlarını son safhasına kadar Giresunlu kardeşlerimizin hizmetine ve yardımına sunacaktır."dedi - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Abdulkadir Şahiner Sungurlu Giresun Yaşam Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (2)

BİRİSİ:

HABER BAŞLIĞINI DÜZELTİN BU NE AYMAZLIK. NE DEMEK HALTI, HALKI OLCAK

0
0
yanıtYanıtla
yazdığınızı okuyunda yayınlayın:

''Tüm imkanlarımızla Giresun haltının yanındayız''HALTI ne demek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title