Haberler

Temizlik işçisi bulduğu para dolu poşeti polise teslim etti

Güncelleme:

İzmit'te temizlik işçisi Numan Aktan, bir ağacın altında bulduğu poşet dolu parayı polis merkezine teslim etti.

İzmit'te ağacın dibinde para dolu poşet bulan temizlik işçisi Numan Aktan, poşeti polis merkezine iade etti.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerindeki sahil şeridinde çalışan temizlik işçisi Numan Aktan, görevini yaptığı sırada bir ağacın dibindeki poşeti fark etti. Poşetin içerisinin para dolu olduğunu gören temizlik işçisi, durumu önce amirine daha sonra da polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibi, para dolu poşetle birlikte işçi Numan Aktan'ı Saraybahçe Polis Merkezi'ne getirdi.

Temizlik işçisi bulduğu para dolu poşeti polise teslim etti

PARANIN SAHİBİ ARANIYOR

Polis merkezinde para dolu poşeti teslim alan ekipler, paranın sayılmasının ardından tutanak hazırlayarak sahibini aramak için çalışmalara başladı. İfadesi alınan temizlik işçisi Numan Aktan, işlemlerin tamamlanmasının ardından görevine geri döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

battal bey:

enayi

9
22
yanıtYanıtla
Batakçı:

Dünya malı, dünyada kalır, adam sınavın alasını geçmiş, helal olsun kardeşimize.

yanıt3
yanıt2
idil:

geri zekalı sürün

7
21
yanıtYanıtla
OKUR:

UMARIM ÖMRÜN BOYUNCA BİR LİRAYA MUHTAÇ YAŞARSIN

yanıt2
yanıt4
Matkap:

Açgözlü ruh. Sizi kimse doyuramaz.

yanıt0
yanıt0
Fırat:

Sen çok mu zekisin ? Haramla bey olacağına , alın teri ile işçi ol

yanıt0
yanıt1
ömer:

Para senin olsaydı ne diyecektin ozaman?

yanıt0
yanıt1
Gariban:

Helal olsun şimdi bazıları diyecekti Ben bulsaydım vermezdim diyor şimdi sana soruyorum peki bugün para senin olsaydı düşürüp kaybetseydin ne yapardın diyelim bende buldum yana yana seni arasam bulsam o an Ne düşünürsün merak ediyorum

23
2
yanıtYanıtla
blgin.:

ALLAH otemizlik . işcisini. n kalbine. merhamet vermiş . yülübir para yı bulup hiç düşün meden gerekeni yapmış . helal olsun .

yanıt0
yanıt0
URFALI:

Olması gereken bu , tabi biz özümüzden uzaklaştığımız için böyle şeylere şaşar olduk haber yapar olduk halbuki olması gereken bu. helal olsun, harama el atmayanlara selam olsun

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title