Haberler

Şişhane metro kapatıldı mı? Şişhane metro neden kapatıldı? Şişhane metrosu ne zaman açılacak?

Güncelleme:

Şişhane-Taksim metro hattı, Taksim Kabataş Füniküler neden çalışmıyor, ne zaman açılacak? sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Saat 15:00 itibari ile Şişhane metrosu Valilik kararı ile bazı istasyonların saat 15:00'da seferlerine ara vereceğini duyurdu. Peki, Şişhane metrosu neden kapatıldı.ne zaman açılacak? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

İstanbul Valiliği tarafından alınan karar gereğince, 25 Kasım günü saat 15.00'ten itibaren M2 metro hattının çalışmasında değişikliğe gidildi. Yapılan duyuru ile birlikte Şişhane metro kapatıldı mı? Sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Şişhane metro kapatıldı mı? Şişhane metro neden kapatıldı? Şişhane metrosu ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...

ŞİŞHANE METROSU KAPALI MI, NEDEN KAPALI?

Metro İstanbul resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır." denildi. Henüz metro istasyonlarının neden kapandığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan metro duraklarının İstiklal Caddesi'nde alınan yeni önlemler kapsamında mı kapalı olduğu merak konusu oldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında İstiklal Caddesi'nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınlamıştı.

Bu kapsamda İstiklal Caddesi'nde alınan yeni önlemler şu şekilde belirtilmişti:

  • Herhangi bir amaçla cadde üzerindeki işletmeler tarafından caddeye masa, sandalye, pano, seyyar tabela vb. konulmasına,
  • Stant kurulmasına,
  • Sergi açılmasına,
  • Seyyar satış yapılması ve satış tezgâhı konulmasına,
  • Sosyal, kültürel veya ticari etkinlikler düzenlenmesine,
  • Toplu veya bireysel sokak müzisyenliği ve performans gösterileri yapılmasına,
  • Hanutçuluk faaliyetlerine,
  • Ve benzerlerine kesinlikle izin verilmeyecektir."

ŞİŞHANE METRO DURAĞI NE ZAMAN AÇILACAK?

Valilik tarafından gelecek karar sonrası hat ve durakların yeniden açılacağı belirtildi. Ancak şu an için kesin bir tarih verilmedi. Konu hakkındaki gelişmeler ile birlikte haberimiz güncellenecektir.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Şişhane Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title