Haberler

Seyitgazi Belediyesi İşçilerinde Sözleşme Sevinci

Seyitgazi Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 2018 yılı toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Seyitgazi Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Seyitgazi Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal Özer, Hizmet-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen, Eskişehir Hizmet-İş İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ovalı, diğer yetkililer ve işçiler katıldı. Toplu sözleşme öncesi bir konuşma yapan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Bugün işçilerimizle ilgili Seyitgazi Belediyemizin toplu iş sözleşmesini imzalamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası ile bu yıl da sözleşmemizi yenileyeceğiz. Biz işçilerimizin hakkını alnının teri kurumadan veriyoruz. Şimdiye kadar elimizden geldiği kadar bütçemiz nispetince işçilerimize güzel zamlar verdik. Bu yapacağımız toplu iş sözleşmemizin memleketimize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim. İşçilerimize hayırlı uğurlu olsun. İşçilerimizin de bu almış oldukları miktarın karşılığını vereceklerinden hiç şüphemiz yok. Haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına İnşallah bundan sonrada işçilerimize güzel imkanlar sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen ise Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'a teşekkür ederek, "Bize her türlü güzelliği ve imkanları sunan başkanım bana bağlı olan 32 belediye arasında en güzel ve en iyi şekilde çalıştığımız ve gerçekten, kul hakkının hassasiyetle gözetildiği bir belediyedeyiz. Bu zamana kadar başarılı çalışmalarının olması bahsedildiği gibi işçinin alının terinin kurumadan verildiği gibi ve hakkıyla da verildiğini burada özellikle belirtmek istiyorum. Yapılan bir işin karşılığı belirlenen ücret hak ölçüsüdür. Bu noktada yapılan eksiklikler kul hakkına girer. Bu konuda başkanımıza bizzat müşahede ediyorum ve kendisine hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hizmet İş Sendikası Hasan Kalın Seyitgazi Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title