Haberler

Pazaryeri Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında ilçenin sorunlarına ilişkin görüşme gerçekleştirildi.

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında ilçenin sorunlarına ilişkin görüşme gerçekleştirildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, öncülüğünde toplanan Belediye Meclis encümenleri, ilçe ile ilgili konular hakkında görüşerek alınan kararları değerlendirdi. Pazaryeri ilçesinde açılan yüzme havuzu giriş fiyatları belirlenirken, yüzme havuzu yetişkin giriş fiyatı 10 lira, küçükler için giriş fiyatı 4 lira olarak oy birliği ile kabul edildi. Yüzme havuzunda yüzme kursu açılması ve öğrencilere ücretsiz yüzme dersleri verileceği de meclis toplantısında görüşüldü ve kabul edildi. İlçede bazı arsalarda yol problemlerinin olduğu gündeme gelirken alınan kararlar doğrultusunda gerekli çalışmaların başlatılacağı, Sağlık Meslek Lisesi yolunun yol düzenleme çalışmalarının yapılması, Pazaryeri'nde kurulan Cumartesi pazarının yer işgaliye ücretlerinin yeniden belirlenmesi, hayvan pazarında hayvan satışı yapan kişilerden küçükbaş ve büyükbaş hayvan olarak hayvan başına ücret alınması, Pazaryeri ilçesinde karışık olan sokak isimlerinin ve kapı numaralarının düzenlenmesi görüşüldü. Pazaryeri Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen Meclis toplantısına Belediye Başkanı Zekiye Tekin, encümenler, Mehmet Duvan, Gökhan Değirmen, Mehmet Uzun, Volkan Onur, İsmail Turan, Hüseyin Ünal, Selami Özdil, Erkan Karakaş, Ahmet Kırçiçek ve misafir olarak AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı İbrahim Güçlü katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Pazaryeri Bilecik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title