Haberler

Odunpazarı Belediyesi Çevre Şenliği Düzenliyor

Güncelleme:

Odunpazarı Belediyesi, Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası'nda iklim krizine dikkat çekmek amacıyla 10 Haziran Cumartesi günü Kanlıkavak Parkı'nda çocuklara yönelik 'Çevre Şenliği' düzenleyecek.

Odunpazarı Belediyesi, Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası'nda iklim krizine dikkat çekmek amacıyla 10 Haziran Cumartesi günü Kanlıkavak Parkı'nda çocuklara yönelik 'Çevre Şenliği' düzenleyecek.

Odunpazarı Belediyesi, küresel ısınmanın yol açtığı ve dünyayı tehdit eden iklim değişikliğiyle mücadeleye katkı koymak için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda, Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası'nda çocuklar için Çevre Şenliği düzenlenecek.

Festivalde, kukla gösterisi, survivor parkuru, sokak oyunları, çevre temizliği, bez çanta, uçak ve maske yapımı ile ilgili atölye çalışmaları; geri dönüşüm defilesi, tiyatro gösterileri, sürpriz hediyeler ve sürpriz bir konser olacak. Belediye tarafından festivale katılan çocuklara dondurma, pamuk şeker ve patlamış mısır da ikram edecek.

Kanlıkavak Parkı'nda 10 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek Çevre Şenliği, saat 12.00'de başlayacak. Festival günü havanın yağmurlu olması durumunda ise etkinlik Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Çevre Koruma Haftası Dünya Çevre Günü Odunpazarı Dünya Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title