Haberler

Mersin Mezitli Belediyesi Nikah Memurluğu Yoğun İlgi Görüyor

Güncelleme:

Mersin Mezitli Belediyesi nikah memurluğu, Türk ve yabancı vatandaşlar arasında büyük ilgi görüyor. Nikah salonunun konumu, çevre düzeni ve sağladığı kolaylıklar tercih sebepleri arasında yer alıyor. Mezitli Belediyesi nikah salonunun bahçe düzeni, genç çiftlere görsel bir mekan sunuyor. 2022 yılında yaklaşık bin 300 çift, Mezitli Belediyesi nikah salonunu tercih ederek evlendi. Türk vatandaşlarının yanı sıra yabancı uyruklu vatandaşlar da nikah akdi için Mezitli'ye geliyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan zaman zaman nikah törenlerine sürpriz katılımlar yapmaktadır.

Mersin Mezitli Belediyesi nikah memurluğu, hem Türk hem de yabancı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Mersin'de yeni bir yaşama adım atmak isteyen çiftler tercihini Mezitli Belediyesinden yana kullanıyor. Nikah işlemlerinde sağlanan kolaylık, nikah salonunun bulunduğu konum ve çevre düzeni tercih edilmesinin en temel sebepleri arasında yer alıyor. Viranşehir Mahallesindeki Aratos Spor Tesisleri yanında bulunan Mezitli Belediyesi nikah salonunun bahçe düzeni yeni evlenen çiftlere görsel mekan oluşturuyor. Bu durum sadece 2022 yılında yaklaşık bin 300 çiftçin evlenmek için Mezitli Belediyesi nikah salonunu seçmesini sağladı. Evlenmek için gelen çiftler nikah salonu bahçesinde bulunan ortamda fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor. Çiçeklerle çevrili bahçe düzeni, peyzajı nedeniyle genç çiftler nikahın hemen arkasında mutlu anlarını çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiriyor.

Mersin'in çeşitli ilçelerinden Mezitli'ye nikah kıymak için gelen çiftler olduğu bilgisini veren Mezitli Belediyesi evlendirme memuru Fatmanur Sel, Türk vatandaşlarının yanı sıra yabancı uyruklu vatandaşların da nikah akdinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Zaman zaman Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da yeni evlenecek çiftlere sürpriz yaparak nikah törenlerine katıldığı bilgisini veren Sel, "Nikah memurluğumuza çok yoğun talep var. Belediye olarak bu taleplere yetişmekte zorlanıyoruz. Türk vatandaşlarımız kadar Mersin'de yaşayan yabancı uyruklular da nikah için yoğun talep gösteriyor. 2022 yılında bin 300'e yakın çiftçimize nikah kıyarak bu alanda büyük bir rekor da kırdık sayılabilir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Neşet Tarhan Mezitli Mersin Bahçe Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title