Haberler

Keskin'de yeni itfaiye hizmet binası için çalışmalar başladı

Güncelleme:

Keskin Belediyesince ilçeye hizmet etmesi için şartları iyileştirilen yeni itfaiye binasının yapımı için ilk kazma vuruldu.

Keskin Belediyesince ilçeye hizmet etmesi için şartları iyileştirilen yeni itfaiye binasının yapımı için ilk kazma vuruldu.

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'ın talimatlarıyla itfaiye teşkilatını modernize ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Keskin Belediyesine tahsis edilen alanda İtfaiye Hizmet Binası için adımlar atıldı. İtfaiye teşkilatını gelişen teknolojiye göre yenileyen Keskin Belediyesi, olası olaylarda can ve mal kaybının önüne geçmek vakalara daha hızlı müdahale edebilmek için hakim noktada kurulacak yeni hizmet binasının yapımına başladı. İçerisinde itfaiye garajı, hizmet binası, su tankı doldurma alanları bulunacak itfaiye binasının yıl içerisinde bitirerek faaliyete geçirilmesi planlanıyor. Son modern sistemle yapılan itfaiye binası 7 gün 24 saat vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek.

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım da yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yıldırım, yeni binanın en kısa süre içerisinde faaliyete geçirileceğini belirterek hayırlı olmasını temennisinde bulundu. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Necmettin Dede İtfaiye Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title