Haberler

Keşan'da Denizde Boğulan Gencin Cenazesi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Edirne'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Erikli köyü sahilinde boğulan Sebahattin Altınalmaz'ın cenazesi, ailesi tarafından teslim alındıktan sonra Keşan'a getirildi. Cenaze törenine aile ve yakınlarının yanı sıra Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve vatandaşlar da katıldı. Altınalmaz'ın cenazesi, İki Minareli Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Edirne'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Erikli köyü sahilinde, serinlemek için girdiği denizde boğulan Sebahattin Altınalmaz'ın cenazesi, Edirne Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim anılarak, Keşan'a getirildi. Altınalmaz için İki Minareli Çarşı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Ayakta durmakta güçlük çeken anne Zeynep ve baba Adem Altınalmaz, taziyeleri kabul etti. Cenazeye, Altınalmaz ailesi ve yakınlarının yanı sıra Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile vatandaşlar katıldı. Sebahattin Altınalmaz'ın cenazesi, ikindi vakti İki Minareli Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Helvacıoğlu Saros Körfezi Edirne Erikli Keşan Keşan Aile Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title