Haberler

Kepez Kent Meydanı'na Çocuklara Yönelik Su Oyun Parkı Yapılıyor

Güncelleme:

Kepez Belediyesi, çocuklara yönelik su oyun parkı yaparak yaz tatillerinde eğlenme ve serinleme imkanı sunuyor. Park, Kepez Kent Meydanı'nda ücretsiz olarak hizmet verecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sevdiği çocukları eğlenceli bir projeyle daha buluşturuyor. Kepez Kent Meydanı'na çocuklara yönelik su oyun parkı yapılıyor.

Kepez Belediyesi çocukların suyla eğlenerek mutlu olacakları bir oyun parkı yapıyor. Çocuklara yaz tatillerinde eğlenme ve serinleme imkanı sunacak olan su oyun parkı, Kepez Kent Meydanı'nda, oyun parkının yanında 180 metrekarelik alana kuruluyor. Yüklenici firma, 14 adet oyun grubunun montajını tamamladı. Çocuklara, su parkında hijyen ve sağlık şartlarına uygun şekilde hizmet sunulacak. Belediye görevlilerinin güvenliği sağlayacağı su oyun parkı, çocuklara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Başkan Hakan Tütüncü de, yapımında sona gelinen su oyun parkında incelemelerde bulundu. Açıklamasında, parkın açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını belirten Başkan Tütüncü, "Kent Parkımıza, çok büyük bir oyun parkı kurduk. Çocuklarımız, bu parkta gün boyu sevgi ve neşe dolu bir tatil geçiriyorlar" dedi.

Ücretsiz su oyun parkı haftaya açılıyor

Çocukların, Kepez'in parklarından aldığı mutluluğu ve neşeyi daha da yükseğe çıkaracak bir projeye imza attıklarını aktaran Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: "Kent Meydanımıza, su oyun parkı yapıyoruz. Bu parkı, sıcak yaz günlerinde ücretsiz olarak çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklarımız, parkta suyla oynayacaklar, ıslanacaklar, güneşlenecekler ve bol bol D vitamini alacaklar. Yavrularımız, bu parkta eğlendikten sonra da evlerine neşeyle dönecekler. Su oyun parkıyla çocuklarımızın neşe dolu bir yaz tatili geçirmelerini istiyoruz. Bu parkın, çocuklarımızın yaz tatiline keyif katacağına inanıyorum." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kepez Belediyesi Kepez Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title