Haberler

Kendi engelini unuttu, engellilerin umudu oldu

Güncelleme:

Kendi engelini unuttu, engellilerin umudu oldu Engelli başkan, Halit'in tekerlekli sandalye sevincini göremeden ortak oldu Kozan'da kendini engelli vatandaşlara adayan Beyaz Ay Derneği Başkanı görme engelli Ahmet Ünsal, 11 yaşındaki ortaokul öğrencisi Halit İşler'e, hayalini kurduğu...

Kendi engelini unuttu, engellilerin umudu oldu

Engelli başkan, Halit'in tekerlekli sandalye sevincini göremeden ortak oldu

ADANA - Kozan'da kendini engelli vatandaşlara adayan Beyaz Ay Derneği Başkanı görme engelli Ahmet Ünsal, 11 yaşındaki ortaokul öğrencisi Halit İşler'e, hayalini kurduğu sandalyeye kavuşturdu. Tekerlekli sandalyesine kavuşan İşler'in mutluluğu duygu dolu anlar yaşattı.

Adana'nın Kozan ilçesinde görme engeli Beyaz Ay Derneği Başkanı Ahmet Ünsal, engelli vatandaşlara destek olarak yaşama sevinçlerine ortak oluyor. Ünal, bugüne kadar ilçede yürüme engelli 30 vatandaşı tekerlekli sandalyeye kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ünal, son olarak Kozan Ortaokulu 5.Sınıf öğrencilerinden 11 yaşındaki Halit İşler'i akülü tekerlekli sandalyesine kavuşturdu. Kozan Organize Sanayi Müdürü Fatih Aydın'ın desteği ile Halit İşleri evinde ziyaret eden Ahmet Ünal, Halit'in mutluluğuna tanık oldukları için kendilerininde çok sevinçli olduklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Ahmet Ünal, derneğin ilçede kurulduğu günden bu güne 30'un üzerinde yürüme engelli vatandaşlara hayırseverlerin destekleri ile katkı sunduklarını kaydederek, "Oğlumuzu akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşturduk. Gayemiz bir nebze olsun onların hayatlarına dokunabilmek ve sosyal hayatlarına adapte olmalarını sağlamaktır. Bu vesile ile çevresinde akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan kişilerin ve bir engellinin hayatına bende dokunmak istiyorum diyen vatandaşlarımız Beyaz Ay Derneğimiz ile iletişim kurabilirler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Beyaz Ay Derneği Ahmet Ünsal Kozan Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title