Haberler

Kademeli normalleşmeye geçilmesiyle hasret sona erdi

Güncelleme:

Kademeli normalleşmeye geçilmesiyle hasret sona erdi Yasak olmasına rağmen bankları doldurup güzel havanın tadını çıkararak muhabbet ettiler Banklarda şerit olmayınca 'Yasak yok' sandılar, dip dibe oturdular "Kademeli Normalleşme" ile kendilerini adeta sokağa atan Eskişehirli vatandaşlar,...

Kademeli normalleşmeye geçilmesiyle hasret sona erdi

Yasak olmasına rağmen bankları doldurup güzel havanın tadını çıkararak muhabbet ettiler

Banklarda şerit olmayınca 'Yasak yok' sandılar, dip dibe oturdular

ESKİŞEHİR - "Kademeli Normalleşme" ile kendilerini adeta sokağa atan Eskişehirli vatandaşlar, yasak olmasına rağmen daha önce bantlarla kapatılan banklarda oturarak arkadaşlarıyla muhabbet edip hasret giderdi, güzel havanın tadını çıkardı.

İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı "Kademeli Normalleşme" dönemi 17 Mayıs Pazartesi günü itibariyle resmen başladı. 17 gündür tam kapanma kararları gereği sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı ülke genelinde vatandaşlar yeni yayınlanan genelge ile kendilerini dışarı attı. Eskişehir'de tam kapanma sürecinde evlerinde sıkılan insanlar, Hamamyolu'na akın etti. Günler sonra sokağa çıkan Eskişehirliler, şeritleri göremeyince oturmanın yasak olduğunu bilmediği banklarda oturarak bir süredir görüşemediği arkadaşlarıyla sohbet etti, çay içti, güzel havanın tadını çıkardı.

"17 günlük hasreti giderdik"

Banklarda oturan vatandaşlar, dışarı çıkamadıkları günlerde çok sıkıldıklarını, ancak en azından virüsün yayılmasının yavaşlaması sağlandığı için kısıtlamadan dolayı memnun olduklarını söyledi. Tam kapanma sonrası dışarı çıkabildiği için kendini iyi hissettiğini dile getiren bir vatandaş, "17-18 günlük hasreti giderdik. Arkadaşlarımıza selam olsun. İyiyiz, şükür sağlığımız da yerinde. Kısıtlamada çok sıkılmıştık. Emekliyiz, bir iş yapmıyoruz. Buraya geliyoruz çay içiyoruz, ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz, tekrar evimize kapanıyoruz" sözlerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İçişleri Bakanlığı Eskişehir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title