Haberler

İzmir Üçyol Uğur Mumcu Parkı Yenileniyor

Güncelleme:

İzmir'in en işlek noktalarından biri olan Üçyol Uğur Mumcu Parkı, Karabağlar Belediyesi tarafından hızla yenileniyor. Parkta yapılacak çalışmalarla Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir şekilde düzenlenecek ve bölgeye değer katacak.

İzmir'in en işlek noktalarından birinde yer alan Üçyol Uğur Mumcu Parkı, Karabağlar Belediyesi tarafından hızla yenileniyor. Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır şekilde düzenlenen park, bölgeye ve kente değer katmaya hazırlanıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Üçyol Uğur Mumcu Parkı'ndaki çalışmaları yerinde denetledi. Ayrıntılı bilgi alan Başkan Selvitopu, yapılması gereken işlerle ilgili çeşitli talimat verdi. Baştan sona yenilenecek parkta Cumhuriyet ve Atatürk temalı büyük bir rölyef yer alacağını belirten Başkan Selvitopu, "Hedefimiz çalışmaları, Cumhuriyet'imizin 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayacağımız 29 Ekim'e yetiştirmek. Bunun için gayret ediyoruz" dedi.

Karabağlar'daki parkları belirlenen program doğrultusunda elden geçirdiklerini vurgulayan Selvitopu, Selvili Mahallesi'nde bulunan Abidin Dino Parkı'nın da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

NELER YAPILACAK?

Uğur Mumcu Parkı'ndaki çalışmalar kapsamında parka 2000 metrekarelik konser ve resmi tören alanı kazandırılacak. Çocuk oyun alanları, yetişkinler için modern spor aletleri konulacak. Mevcut amfitiyatro korunarak daha işlevsel hale getirilecek. Parka, Cumhuriyet'in 100. yılı onuruna Cumhuriyet ve Atatürk temalı büyük bir rölyef yerleştirilecek.Yeşil alan oranı artırılacak. Çalışmalar tamamlandığında parkta daha fazla oturma ve dinlenme alanı bulunacak.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Karabağlar Belediyesi Karabağlar Uğur Mumcu İzmir Üçyol Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title