Haberler

İstanbul'da hafta başından itibaren sıcaklıklar artacak

Güncelleme:

Ramazan Bayramı'nda rüzgarın etkisiyle serin bir havanın yaşandığı İstanbul'da sıcaklıklar hafta başından itibaren artacak. Uzmanlar yazın gelişini müjdelerken, megakentte sıcaklıklarda 4-5 derece artış görülecek.

İstanbul'da hafta başından itibaren havalar ısınacak. Megakentte yeni haftaylabirlikte sıcaklıklarda 4-5 derece artış kaydedilecek.

İSTANBUL'DA HAVALAR ISINIYOR

İstanbul'da Ramazan Bayramı'nda rüzgarın etkisiyle serin bir hava hissedilirken, sıcaklıkların yükselip yükselmeyeceği merak konusu oldu. Megakente müjde uzmanlardan geldi. Meteoroloji uzmanları hafta başından itibaren İstanbul'da sıcaklıkların artacağını belirtti.

SICAKLIKLAR 4-5 DERECE ARTACAK

Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni haftayla beraber İstanbul'da sıcaklıkların 4-5 derece artacağını kaydetti. Şen açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bugün Akdeniz'in iç kesimleri ile doğu ve Güneydoğuda yağmur var diğer bölgeler açık ve az bulutlu. Rüzgar Marmara'nın doğusu ve kuzey Egede kuzeyden kuvvetli esiyor. Sıcaklıklar Hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece hafta başı 4-5 derece, Ege ve Akdeniz'de hafta sonu 4-5 derece artacak."

İstanbul'da hafta başından itibaren sıcaklıklar artacak

MARMARA VE EGE İÇİN KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Öte yandan Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağışların etkili olması beklenirken Meteoroloji, Marmara ve Ege için kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. İç kesimlerde ise sıcaklıklar artıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güney ve doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'in batısında pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunuyor.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Yaşam

Ramazan Bayramı İstanbul Hava Durumu Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

Goethegitme:

Allah bilir ama sıcaklık artması Nisan da müjde olamaz!Nisan yağmurları diye birşey var..

7
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Yağmur yağmazsa işimiz zor

3
0
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Küresel ısınma adlı musibetten dolayı, artık sıcaklık artışlarına sevinmek mümkün değil. Türkiye'nin birçok şehri ve bölgesi çok ciddi susuzluk ve kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya. Yıllar geçtikçe sorun daha vahim bir hâle geliyor. Kimse de farkında değil.

2
0
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

bunlar kiş boyunca hiç bir tshmini,tahmin edemedi.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title