Haberler

İspir İlçesi Çamlıkaya Köyü Yollarının Yapılması İçin Yardım İstendi

Güncelleme:

Erzurum'un İspir İlçesi Çamlıkaya Köyü Çamlıbel ( Hanzer ) Mahallesine ulaşımın zor şartlar altında sağlandığını söyleyen vatandaşlar yetkililerden yardım istedi, kış ayları gelmeden yollarının yapılmasını istedi.

Çamlıbel köylülerinin yol isteği

ERZURUM - Erzurum'un İspir İlçesi Çamlıkaya Köyü Çamlıbel (Hanzer) Mahallesi'ne ulaşımın zor şartlar altında sağlandığını söyleyen vatandaşlar yetkililerden yardım istedi, kış ayları gelmeden yollarının yapılmasını istedi.

Yolun bozuk ve bakımsız olması yüzünden zaman zaman zor anlar yaşadıklarını belirten vatandaşlar, "Özellikler insanların hastası oluyor. Bakıma muhtaç yakınlarımız var. Yetkililere sesleniyoruz. Yolumuz araçlara geçit vermiyor, zorlanıyoruz. Her insan gibi bizim de ihtiyaçlarımız oluyor. Yaşlılarımız var. Perişanız. Yolumuzun hali ortada. Tüm yetkililere sesleniyoruz. Bir önce ve kış gelmeden yollarımızın yapılmasını talep ediyoruz" dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çamlıkaya Erzurum İspir Yerel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title