Haberler

Gerçek Aşkın Kahramanları Sevgi Pastasını Kesti

Bursa'da hayat arkadaşlarının organları sayesinde hayata tutunan çiftler, sevgi pastası keserek Sevgililer Günü'nü kutladı.

Bursa'da hayat arkadaşlarının organları sayesinde hayata tutunan çiftler, sevgi pastası keserek Sevgililer Günü'nü kutladı.

Özel Acıbadem Hastanesi'nde düzenlenen programa, organ bağışı yapan çiftler katıldı. Sevgililer Günü sebebiyle düzenlenen programda konuşan çiftler, eşleri için organ bağışlamanın kendileri için çok güzel bir duygu olduğunu belirtti. 7 ay önce böbreğini eşi Yüksel Muyan'a hiç düşünmeden bağışlayan Ayhan Muyan, "Diyaliz süreci çok sıkıntı geçmiştik. Herkes bunu yaşayınca anlar. Organ çok önemli. Benim böbreğim eşime uydu. Şimdi mutluyuz. En azından o işkence dolu süreç yok. Rahatız" dedi.

Eşinin organı sayesinde çocuklarıyla daha güzel günler geçirdiğini ifade eden Yüksel Muyan, "İlk başta bu karara karşı çıktım. Hayat çok güzel. Eşimden her zaman destek aldım. Her zaman o benim yanımdaydı. Ona çok teşekkür ediyorum. Ben de onun her zaman yanında olacağım. Eşim ve çocuklarımla çok mutluyum" diye konuştu.

"EŞİMİN KARARINI DUYUNCA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"

Eşinin diyaliz makinesine bağlanmasının kendisini üzdüğünü kaydeden Rahime Alkan ise, yapılan tetkiklerde organının uyuşmasının ardından böbreğini hemen bağışlama kararı aldığını söyledi. 2 senedir eşinin sağlıklı olduğunu dile getiren Alkan, herkesi organ bağışına davet etti.

Zafer Alkan ise, eşinin organları sayesinde eski sağlığına kavuştuğunu dile getirerek, "Sıkıntımız çoktu. Böbrek bulamıyorduk. 6 ay bekledim. Ailemi etkiliyordu. Eşimden Allah razı olsun. Yeniden doğmuş gibiyim. Bugün 2. senemiz. Çok mutluyuz. Organ nakli için herkes duyarlı olmalı. Eşimin böyle bir karar alması beni çok duygulandırıyor. Şimdi bile tüylerim diken diken oldu" dedi.

"EŞİM EZİYET ÇEKİYORDU"

37 yıllık hayat arkadaşı Ali Uzabacı'ya böbreğini veren Nadire Uzabacı ise, "Eşim gözümün önünde eziyet çekiyordu. Bayağı ağrılar çekiyordu. Diyalize daha fazla girmesin diye hiç tereddüt etmeden böbreğimi verdim. Çok şükür mutluyuz. Doğru bir karar verdim çünkü onu mutlu görüyorum. O bana yeter" diye konuştu.

Ali Uzabacı ise, sağlığına kavuşmasında büyük destek veren eşine sonsuz teşekkürler ederek ona minnettar olduğunu belirtti.

Hastane Böbrek Nakli Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Oktay ise, organ bağışının çok önemli olduğunu belirterek, herkesin bu konuda üzerine düşen görevi yapmasını istedi.

Konuşmaların ardından organ bağışı yapan eşler, hep birlikte 'sevgi pastası'nı kesti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title