Haberler

Düğün sonrası evine giden gelin kapıdan içeri giremedi, nedenini duyanlar inanmakta güçlük çekiyor

Güncelleme:

Düğün ve nikahlarda yaşanan ilginç olaylara ve şakalara bir yenisi daha eklendi. Düğün sonrasında evine giden gelin, kediden korkması nedeniyle eve giremedi. O anlar yakınlarının kamerasına yansıdı.

Ülkemizde gerçekleştirilen düğün ve nikah törenlerin zaman zaman ilginç olaylar yaşanıyor. O olaylara bir yenisi daha eklendi. Düğünün ardından evine gelen yeni gelin, kediden korktuğu için kapıda kaldı.

BAĞIRARAK GERİ KAÇTI

Yeni evlenen gelin, kadın gireceği sırada kediyi fark edince bağırarak geri gitti. Eve giremeyen gelinin o anları izleyenleri güldürdü.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Damatlık Türkiye Yaşam Haberler

500

Yorumlar (21)

Yucel Kepenekli:

Keşke şu kadınlar kedilerden korktukları kadar kocalarından korksaydilar ????????????

301
461
yanıtYanıtla
Onur Bayindir:

Beklentim 7500/ 7800 arası umarım hükümetimiz yanıltır beni daha yüksek yapar ve alım gücümüz artar

224
314
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Hükümetimiz yazarken bile biat etmeye devam ediyorsun. Sen şükür etmeye devamke bro

yanıt419
yanıt274
DOĞAN KEMER :

yazıklar olsun siz böyle devam edin ülke batmış,tl değeri yok kira 5000tl dolarcı,eurocu olduğunuz belli ülkemi terk et git orada yaşayın

yanıt9
yanıt1
O Z:

@Boş yapma doldur: senin hükumetin olarak görmüyorsan, sen başka devletin vatandaşısın demek. Yada o ağzınıza sakız olan demokrasi kelimesinin anlamını bilmiyorsun.

yanıt15
yanıt8
Serhat Mantıcı:

Bu haberi okuyunca o kadar eğlendim ki aile bireylerine de okuttum. Onlar da çok mutlu oldu sonra komşularima okuttum inanılmaz eğlendiler. Sayenizde tüm il mutluluktan delirdi. Emeğine lazım haber muthiş

277
69
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Kediden korkan ilk defa duydum ben Afrikada büyük kedilerle ayni odada kalıyorum ben büyüttüm

80
80
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ortaçağda avrupada kediler şeytanlaştırılıp yakıldı ondan sanra fere nüfusu çoğaldı veba salgını ve ölümler tüm avrupada yayıldı avrupa bu dönemde karanlık çağa girdi ülkemizde ise hayvanlar korunup kollandığından Allahta merhametli bu kullarına merhamet etti veba bizde olmadı

129
25
yanıtYanıtla
Ömer Yücesoy:

Hepiniz aynısınız. Bakanın kulağına fısıldayan sen değilmiydin? Unuttukmu zannediyorsun? İşçi lehine hiçbir şey yapmıyorsunuz. Hepiniz sarı sendikasınız. İşçinin çıkarına değil patronlara hizmet ediyorsunuz.

yanıt44
yanıt16
HAYRETTİN ŞÖLEN:

ya bacım korkma kedi nedir ki

119
10
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title