Haberler

Çiftçiler Ürünlerini Kendileri Satıyor

Kütahya’ın Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, köylülerin kendi yetiştirdikleri ürünleri ilçe pazarında satmasının çok önemli olduğunu bildirdi.

Kütahya'ın Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, köylülerin kendi yetiştirdikleri ürünleri ilçe pazarında satmasının çok önemli olduğunu bildirdi.

Esnafa bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başer, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Başer, Çavdarhisar pazarımızda köylü vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Köylülerimiz, kendi ürettikleri ürünleri pazarda satma imkanı buluyorlar" dedi.

İlçe pazarında esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Başer, "Köylü vatandaşlarımızın haftada bir kez ilçemizde kurulan açık pazarda yetiştirdikleri ürünleri satmaları ilçe ekonomimiz için oldukça önemli. Dışarıdan ilçe pazarımıza gelen ürünlerle, köylü vatandaşlarımızın sattığı ürünler arasında oldukça yüksek oranda fiyat farkı var. Tarladan ürününü kaldırıp pazara getiren vatandaşlarımız daha ucuza ürün satabiliyor. Kalite olarak da oldukça iyi ürünler. Ayrıca ilçe pazarında ürettiği ürünü satan çiftçimiz, diğer ihtiyaçlarını yine pazar esnaflarımızdan alıp ilçe ekonomisinin kısır döngüden kurtulmasına destek oluyor. Organik olan bu ürünlerin sağlık yönünden faydası da herkes tarafından biliniyor" diye konuştu.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Halil Başer Çavdarhisar Kütahya Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title