Haberler

Çat Belediyesi hizmet filosunu genişletiyor

Güncelleme:

Çat Belediyesi'nin hizmet filosuna kazandırılan beton mikseri, beton pompası ve forklift iş makinaları için kurban kesildi.

Çat Belediyesi'nin hizmet filosuna kazandırılan beton mikseri, beton pompası ve forklift iş makinaları için kurban kesildi.

Çat'ın sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak ve kaliteli hizmet için çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam eden Çat Belediyesi, hizmet filosuna kattığı iki adet forklift, altı adet beton mikseri ve iki adet beton pompası iş makinaları için sade bir alım töreni düzenledi.

Çat Belediyesi beton santrali, bims ve kilit parke imalat Fabrikası'nda düzenlenen programa; Çat Kaymakamı Mustafa Karali, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Çat İlçe Müftüsü Sabahattin Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve personel katıldı.

Çat Müftüsü Sebahattin Erdoğan tarafından yapılan dua ve hep birlikte getirilen tekbirin ardından kurbanlıklar belediye personeli tarafından kesildi. Türk bayrağı asılan hizmet araçları programın ardından görev yerlerine hareket etti.

Çat Belediyesi'nin araç filosunun genişlediğini ve hizmet kalitesinin arttığını belirten Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar yaptığı açıklamada, "Çat Belediyesi olarak kıymetli hemşehrilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için araç filomuza yeni araçlar eklemeye devam ediyoruz. Beton santrali, bims ve kilit parke imalat fabrikamıza iki adet forklift, altı adet beton mikseri ve iki adet beton pompası aldık. Beton santralimiz hem ilçemize hem de civar illerdeki inşaat sektörünün hazır beton ihtiyacını daha hızlı bir şekilde karşılayacak. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmaktır. Belediyemiz araç filomuzun genişlemesiyle hizmet kalitemiz de artmış olacak. İnşallah 2021 yılını daha güçlü ve yatırımları hızlandırarak verimli bir şekilde değerlendireceğiz. Hazır beton, bims ve kilit parke imalat fabrikamızda kullanacağımız yeni araçlarımız, Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çat Belediyesi Hisarcık Çat Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title