Haberler

Bolu'nun Seben ilçesinde çıkan yangında 2 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi

Güncelleme:

Bolu'nun Seben ilçesine bağlı Alpağut Yaylası'nda sabah saatlerinde çıkan yangında 2 ahşap ev tamamen alev alev yandı. Yangının sıçradığı bir ahşap evde ise maddi hasar meydana geldi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle 1 saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

1)BOLU'DA YAYLADA ÇIKAN YANGINDA 2 AHŞAP EV KÜLE DÖNDÜ

BOLU'nun Seben ilçesinde, Alpağut Yaylası'nda çıkan yangında, 2 ahşap ev tamamen yanarken, 1 ahşap evde de hasar meydana geldi.

Yangın, saat 09.30 sıralarında Seben'e bağlı Alpagut Yaylası'nda, bir çobanın kaldığı ahşap evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede 2 ahşap eve daha sıçradı. Yaylada kalan vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye Bolu ve Seben'den itfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğüne ve AFAD İl Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle 1 saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle 2 ahşap yayla evi tamamen kullanılmaz hale geldi, 1 evde ise hasar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Seben Bolu Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title