Haberler

Bingöl'de çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı

Güncelleme:

Bingöl Belediyesi, yaz etkinleri çerçevesinde Kent Park'ta yoğun bir katılımla 'Çocuk Şenliği' etkinliği düzenledi. Cambaz şov gibi çeşitli oyun ve yarışmaların yer aldığı şenlikte onlarca çocuk doyasıya eğlendi.

Bingöl'de çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı

BİNGÖL - Bingöl Belediyesi, yaz etkinleri çerçevesinde Kent Park'ta yoğun bir katılımla 'Çocuk Şenliği' etkinliği düzenledi. Cambaz şov gibi çeşitli oyun ve yarışmaların yer aldığı şenlikte onlarca çocuk doyasıya eğlendi.

Bingöl Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları unutmadı. Yaz etkinlikleri çerçevesinde 'Çocuk Şenliği' düzenleyen belediye, yüzlerce çocuğa dolu dolu gün geçirtti. Kent Parkta ailelerin ve çocukların katılımıyla düzenlenen şenlikte kukla, balon, ateş cambaz ve köpük şovları, palyaço/yüz boyama ile çeşitli yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar ve aileleri, şenlikte doyasıya eğlendi

Çocuklara zaman ayırmanın önemine değinen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, "Buradaki bu coşkuyu, buradaki bu heyecanı sizler oluşturdunuz. Küçük çocuklarımız, geleceğimiz ve en büyük sermayemiz. Ailelerimiz, çocuklarıyla bugün burada büyük coşku oluşturdu. Bütün her bir anne ve babalara buraya geldikleri için yürekten teşekkür ediyorum. Bu ortamda sizleri mutlu edebiliyorsak, bu güzel ortamları size sunabiliyorsak ne mutlu bize. Çocuklarımız için, anne ve babalara bir kez daha şunu söylemek istiyorum, onlar için yapabileceğimiz en büyük iyilik onların gereksinim duyduğu ilgi ve sevgiyi göstermek. Onlara zaman ayırmak, onların ilgi duyduğu şeylere zaman ayırmak" dedi.

Şenlikte çok eğlendiğini belirten Merve Suçmez, "Gösteriler çok güzeldi, çok eğlendik. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Devamını da bekliyoruz, her şey çok güzeldi" diye konuştu.

Emek verenlere teşekkür eden çocuklar "Ailemle Bingöl'e yurt dışından geldik. Şenliğe katıldık, bu şenlik dolu doluydu. Burada emek veren herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bingöl Belediyesi Bingöl Çocuk Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title