Haberler

Başkan Kavuş: "Meram'ın geleceğini tüm hemşehrilerimizle beraber planlıyoruz"

Güncelleme:

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, küçüğünden büyüğüne ilçede herkesin derdinin Meram olduğunu belirterek, "Meram'ın geleceğini tüm hemşehrilerimizle beraber planyıyoruz" dedi.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, küçüğünden büyüğüne ilçede herkesin derdinin Meram olduğunu belirterek, "Meram'ın geleceğini tüm hemşehrilerimizle beraber planyıyoruz" dedi.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği programlar kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular'ın durağı Alavardı Mahallesi oldu. Heyet, esnafları ziyaret ederken talepleri dinleyerek sohbet etti. Cuma Namazı sonrası Alavardı Mahallesi Muhtarlığı tarafından hazırlanan aşure Milletvekili Özdemir, Başkan Kavuş, Başkan Dolular tarafından vatandaşlara ikram edildi.

"Hemşehrilerimizin teveccühü bizlere kuvvet veriyor"

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yapılan her işte istişareyi önemsediklerini kaydederek, Meram İlçe Teşkilatımızın organize ettiği programlar kapsamında bugün Alavardı Mahallemizdeydik. Esnaflarımıza 'hayırlı işler' diledik, taleplerine çözüm üretmeye çalıştık. Göreve geldiğimiz günden bu yana Meram'da bölge ayırt etmeksizin her yere hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin ziyaretlerde gösterdiği teveccüh bizlere ayrıca güç, kuvvet veriyor. Küçüğünden büyüğüne ilçemizde yaşayan herkesin derdi Meram. Meram'ın geleceğini tüm hemşehrilerimizle beraber planlıyoruz" şeklinde konuştu.

"Herkesin huzur içerisinde yaşadığı bir meram"

AK Parti Teşkilatlarının her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu kaydeden Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, "Gönüllere girmeyi esas alan partinin mensupları olarak sık sık hemşehrilerimizle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz taleplerini dinliyoruz. Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş öncülüğünde Meram'da çok güzel işlere imza atılıyor. Herkesin mutlu ve huzurla yaşadığı Meram'ın temelleri atılıyor. İlçe Teşkilatımız ise bu başarıya önemli derecede destek veriyor. Bu emek ve gayretle Meram'ı çok daha güzel günler bekliyor" dedi.

"Meram'da çok güzel bir uyum içerisindeyiz"

Vatandaşlarla sürekli olarak bir arada olmak amacıyla teşkilat programlarının hız kesmeden devam ettiğini kaydeden AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ise, "Meram'da belediyemizden, teşkilatımıza, muhtarlarımızdan hemşehrilerimize kadar çok güzel bir uyum içerisindeyiz. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak adına yoğun çaba sarfediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştımak üzere üzerine koyarak daha da çok çalışacağız" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kavuş Hisarcık Konya Meram Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title