Haberler

Başıboş sokak köpekleri, Kars'taki Kale Camii'nin içine dışkıladı

Güncelleme:

Tarihi Kars Kalesi'ndeki Kale Camii, başıboş köpeklerin dışkılarıyla doldu. İbadethanelere ve tarihe verilen inancı gözler önüne seren görüntüler sonrasında vatandaşlar, durumun düzeltilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Başıboş sokak köpeklerinin vatandaşları saldırıp yaralaması büyük korku yaratırken, diğer yandan her gün başka bir problem daha ortaya çıkıyor. Son olarak Tarihi Kars Kalesi içindeki Kale Camii'nin içinde köpeklerin dışkıladığı görüntülendi. Bu durum büyük tepki çekerken vatandaşlar Kars Belediye Başkanı Türker Öksüz'e ve Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş'a seslenerek harekete geçilmesi gerektiğini belirtti.

SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRDİLER

Başıboş köpeklerin caminin içine dışkılaması oraya ibadet için gelen bir kişi tarafından video ile kayıt altına alındı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından kullanıcılar inanca ve tarihe bu şekilde bir saygısızlığın kabul edilemez olduğunu belirtti. Vatandaşlar camii içinde olduğu gibi kale ve çevresinin de köpek dışkısı ile dolu olduğunu yazdı.

Başıboş sokak köpekleri, Kars'taki Kale Camii'nin içine dışkıladı

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Kars Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title