Haberler

Arızalanan kamikazede 30 dakika baş aşağı asılı kaldılar

Güncelleme:

Kanada'nın Ontario kentinde lunaparkta bir kamikazede yaşanan arıza nedeniyle yolcular yaklaşık 30 dakika boyunca oyuncakta baş aşağı asılı kaldı. Lunaparktaki ziyaretçiler ekiplerin kurtarma çalışmasını korku dolu gözlerle izlerken, kamikazede bulunanlar ise dakikalarca kurtarılmayı bekledi.

Kanada'daki bir lunaparkta bozulan kamikazede yolcular 30 dakika boyunca mahsur kaldı.

KAMİKAZEDE BAŞ AŞAĞI ASILI KALDILAR

Kanada'nın Ontario kentinde bir lunaparktaki kamikazede nedeni bilinmeyen bir arıza meydana geldi. O sırada kamikazede bulunanlar 30 dakika boyunca oyuncakta baş aşağı asılı kaldı. Lunaparktaki ziyaretçiler kamikazede mahsur kalanların kurtarılmasını korku dolu gözlerle izledi. Kamikazede bulunanlar ise dakikalarca kurtarılmayı bekledi.

NEFES ALMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİLER

Olaya müdahale eden ekipler yolcuları kurtarırken sağlık ekipleri, kamikazede bulunanların baş aşağı kaldıkları için organlarının ciğerlerine yaptığı ağırlık nedeniyle nefes almakta güçlük çektiğini söyledi. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ontario Kanada Kaza Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title