Haberler

Antalya'da İnanılmaz 'Selfie' Kazası: 2 Ölü

Güncelleme:

Alanya'dan şehir merkezine gezmeye gelen 5 arkadaş havalimanı tali yolu üzerinde asfalt yola yatarak selfie çekmeye kalkınca 2 genç yoldan geçen kamyonetin altında kaldı.

Alanya'dan Antalya'ya gezmeye gelen 5 arkadaş, dönüş yolunda asfalt üzerine yatıp selfie çekmeye kalkınca yoldan geçen kamyonetin altında kaldı. 3 genç kazadan kılpayı kurtulurken, 2 genç kamyonetin altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirdi.

ARAÇ KİRALAYIP GEZMEYE GELDİLER

Edinilen bilgilere göre kaza saat 21.00 sıralarında havalimanı tali yolu üzerinde meydana geldi. 5 arkadaş rant a Car'dan kiraladıkları 07 HIE 26 plakalı otomobille Alanya'dan Antalya'ya gezmeye geldi. Gündüz şehir merkezini gezen gençler, akşam dönüş için yola çıktıktan sonra havalimanı tali yolunda Deepo Kavşağı'nı geçti.

KARANLIK YOLDA ASFALTA UZANARAK SELFIE ÇEKMEYE ÇALIŞTILAR

Gençler otomobillerini yol kenarına park ederek havalimanından inen ve kalkan uçakları izlemeye başladı. İddiaya göre bir süre sonra alkol almaya da başlayan gençler karanlık yolda asfalta uzanarak selfie çekmeye çalıştı.

ÜZERLERİNDEN KAMYONET GEÇTİ

Yerde yatan ve selfie çekmeye çalışan gençleri göremeyen Uğur Üstündağ (27) idaresindeki 34 TF 3809 plakalı kamyonet gençlerin üzerinden geçti. 3 arkadaş son anda kamyonetin altında kalmaktan kurtulurken, Muhammet Bozkurt (17) ile Çağlar Savaşçı (19) feci şekilde can verdi. Kazadan kurtulan gençler arkadaşlarının başında uzun süre gözyaşı döktü.

Kamyonet sürücüsü Uğur Üstündağ önce sağlık ekiplerine, ardından polislere haber verdi. Olayın yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri Muhammet Bozkurt ile Çağlar Savaşçı'nın yaşamını yitirdiğini belirlerken, olay yerine gelen polis ekipleri de çevre güvenliğini aldıktan sonra savcıya haber verdi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ile savcının incelemesinin ardından talihsiz gençlerin cansız bedenleri Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Muhammet Bozkurt Antalya Alanya 3.Sayfa Yerel Yaşam Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (57)

bir vatandaş:

Ölen gençleri tanıyorum. Olaydan önceki gün beraberdik. Hepsi de derslerine sıkı çalışan üniversiteye gidecekleri bölümleri bile seçmiş gençlerdi. 13 - 22 arası yaşlar çok tehlikelidir. Aklınız bir karış havadadır. Herkes o yaşlarına gidip kendi yaptıkları saçmalıkları hatırlasın lütfen. Bu gençler bir anlık hatalarının kurbanı oldular. Kimse kınamasın herkesin başına gelebilir. Allah rahmet eylesin.

66
0
yanıtYanıtla
ErdovanMobil-IOS:

Akepe gençliği

7
26
yanıtYanıtla
Antalyalı:

Normal bir insanın yapacağı birşey değil içkiden kaynaklı olmalı içki bütün kotuluklerin anasıdır.

18
10
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ulan siz hic mi hata yapmazsınız ahlak abideleri , 2 tane gencecik cocuk ölmüş bi susun da günaha girmeyin ayiptir

25
2
yanıtYanıtla
ebru:

asfaltla yatan kamyonla kalkar.

9
14
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ASFALTA YAMA OLMUŞLAR

3
18
yanıtYanıtla
Sergen:

Ulan zihniyetsiz herifler 2 can gitmiş şurda ettiğiniz laflara bak . Sizin gibi zihniyetsizlerin allah belasını versin.

10
10
yanıtYanıtla
....:

hadi ordan. . . . içki iç sonra git allahtan kamyoncuya bişey olmamış

yanıt7
yanıt4
Sergen:

Senin gibi mongol ile tartışmaya bile girmem umarım aynısı senin başına gelmez

yanıt0
yanıt0
KONYALI DOĞAN:

ŞIMARIKLIĞIN AZGINLIĞIN İNANÇSIZLIĞIN DOĞAL SONUCU BU ANNE BABALARDA İBRET ALSIN DİNİNİ AHLAKINI KÜLTÜRÜNÜ BİLEN EVLATLAR YETİŞTİRSİN YAZIK CEHENNEME GİTTİLER.

6
14
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title