Haberler

Antalya'da çıkan yangında yaşlı çift hayatını kaybetti

Güncelleme:

Antalya'da müstakil evde çıkan yangında Melahat Çakır (81) ve Salih Çakır (83) çifti hayatını kaybetti. Yangının ilk anında balkona çıkıp yardım isteyen Melahat Çakır, yatalak eşini kurtarmak için içeri girdi.

ANTALYA'da, müstakil evde çıkan yangında Melahat Çakır (81) ve Salih Çakır (83) çifti, hayatını kaybetti. Yürümekte güçlük çeken Melahat Çakır'ın, yangının ilk anında balkona çıkıp yardım istediği, sonra da yatalak eşini kurtarmak için içeri girdiği öğrenildi.

Finike ilçesi Eski Mahalle'de çocukları Erhan Çakır ile yaşayan Melahat-Salih Çakır çiftinin tek katlı müstakil evinde, saat 13.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumu fark eden komşularının ihbarıyla adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin sardığı evin ahşap çatısı bir süre sonra çöktü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.Evde yapılan incelemede beyninde tümör bulunan ve yatalak olan Salih Çakır ile ayağından rahatsızlığı nedeniyle yürümekte güçlük çeken Melahat Çakır'ın cansız bedenleri bulundu. Melahat Çakır'ın yangının ilk anlarında balkona çıkıp yardım istediği, sonra ise eşini kurtarmak için odaya girdiği ve bu sırada balkon kapısının önünde düştüğü belirlendi. Yangını duyup iş yerinden gelen çiftin oğlu Erhan Çakır, gözyaşı döktü.Bölgeye gelen Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik ile Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ekiplerden bilgi aldı. Olay yerindeki incelemenin ardından cenazeler, Finike Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Salih Çakır Antalya Kaza Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title