Haberler

Ağır hasarlı bina yıkım esnasında çöktü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçe merkezli 2 büyük depremde Diyarbakır'da ağır hasar gören binaların yıkımı devam ederken, 7 katlı bir apartman yıkım esnasında çöktü. 6 Şubat tarihinde Elbistan ve Pazarcık merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların yıkımı devam ediyor. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde ağır hasar gören 7 katlı Dalit Apartmanı yıkım esnasında çöktü, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ağır hasarlı bina yıkım esnasında çöktü

DİYARBAKIR - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçe merkezli 2 büyük depremde Diyarbakır'da ağır hasar gören binaların yıkımı devam ederken, 7 katlı bir apartman yıkım esnasında çöktü.

6 Şubat tarihinde Elbistan ve Pazarcık merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların yıkımı devam ediyor. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde ağır hasar gören 7 katlı Dalit Apartmanı yıkım esnasında çöktü, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kahramanmaraş Cep Telefonu Diyarbakır Kayapınar Elbistan Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title