Haberler

'Yasak Elma' Dizisinin Yapımcısı Yeni Sezonda Talat Bulut'la Çalışacaklarını Açıkladı

Güncelleme:

Yasak Elma setinde çalışan kostüm sorumlusunu taciz ettiği gerekçesiyle açılan soruşturmada takipsizlik kararının verilmesinin ardından, dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, Talat Bulut'la devam ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut'un set çalışanlarından birini taciz ettiği iddialarının ardından ayrılık haberleri gündeme gelmişti. Yeni sezon tarihinin yaklaşmasıyla birlikte Talat Bulut'un akıbetine yönelik sorgulamalar çoğalmıştı. Soru işaretlerine yanıt dizinin yapımcısından geldi. Yapımcı, soruşturmanın neticelenmesinin ardından yeni sezonda Talat Bulut'la çalışmaya devam edeceklerini duyurdu.

"TALAT BULUT'LA DEVAM EDECEĞİZ"

Med Yapım'dan uzun süre resmi olarak bir açıklama yapılmamış ancak ünlü oyuncunun yerine Serhan Yavaş'ın düşünüldüğü şeklindeki kulis dedikodularına yer verilmişti. Yeni sezon tarihine kısa bir süre kala dizinin yapımcısı Fatih Aksoy'dan açıklama geldi. Aksoy, "Yasak Elma dizisinde Talat Bulut ile çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen taciz soruşturmasında yeterince delil bulunamadığı için 'takipsizlik' kararı verildi.

'Yasak Elma' Dizisinin Yapımcısı Yeni Sezonda Talat Bulut'la Çalışacaklarını Açıkladı

'Yasak Elma' Dizisinin Yapımcısı Yeni Sezonda Talat Bulut'la Çalışacaklarını Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Talat Bulut Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (26)

KALBEN:

MÜTHİŞ BİR OYUNCU DİZİSİDE ÇOK İYİ GİDİYORDU. İNŞALLAH HAKKINDA ÇIKANLAR DOĞRU DEĞİLDİR

26
3
yanıtYanıtla
kayserili:

bulut arasta biraz haysiyet varsa kendisine inanmayan yönetmenle çalışmaz ayrılır diziden

10
5
yanıtYanıtla
gorjux:

zaten oynamıyor dizide. :)

yanıt3
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

Kayserili daha mantıklı olman için bol mantı ye!. . .

yanıt2
yanıt0
BULUT ARAS:

Kayserili ben den ne istiyorsun açıkça yaz

yanıt2
yanıt1
zzzzzzzz:

Bulutun sonu yok

yanıt1
yanıt0
EBRU:

TALAT BEY''İN BENCE BEN SİZİNLE ÇALIŞMIYORUM HEPİNİZ SUÇLAMIŞTINIZ DER ÇIKARIM KADRODAN!

15
0
yanıtYanıtla
6. FİLO:

Peki izleyici Talat Bulut'' la dizinizi izlemeye devam edecek mi bay yapımcı. .

7
8
yanıtYanıtla
Yorum..:

Talat Bey icin sevindim. Bence donmesin yeni bir iftira tehlikesi var. O olmazsa zaten dizi biter. Hakkinda olumsuz konusan sozde oyuncularada bu sekilde haddini bildirmis olur. O kiz hala setteyse zaten hic olmaz.

13
0
yanıtYanıtla
İBO:

SAYIN YAPIMCI ÇALIŞMAYIN BU KİŞİYLE.

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title