Haberler

Kırmızı kategorideki ilde 25 kişilik grubun eğlencesi polis baskınıyla yarım kaldı

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı'nın vaka sayısına göre çok yüksek riskli il olarak açıkladığı Konya'da açık olduğu tespit edilen eğlence mekanına polis baskın düzenledi. Aralarında kadınların da olduğu 25 kişiye tedbirlere uymadıkları gerekçesiyle toplam 157 bin 500 lira ceza uygulandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi'ndeki eğlence mekanının, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken açık olduğunu tespit etti.

157 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Eğlence mekanına baskın düzenleyen ekipler, aralarında kadınların da bulunduğu 25 kişinin alkol eşliğinde müzikli eğlence yaptığını belirledi. Koronavirüs tedbirlerine uymadıkları için 25 kişiye İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları gereği toplam 157 bin 500 lira ceza uygulandı.

Kırmızı kategorideki ilde 25 kişilik grubun eğlencesi polis baskınıyla yarım kaldı

İŞ YERİ SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Baskında, iş yeri sorumlusu Tahir A. da nöbetçi savcının talimatı üzerine TCK'nın 195'inci maddesi gereği 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

KAPISINA MÜHÜR VURULDU

Ruhsatsız faaliyet gösteren eğlence mekanı, daha sonra zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Haberler

500

Yorumlar (24)

konyaya bak:

sorsan mevlana şehri

26
12
yanıtYanıtla
mhs:

Ve-ma cevabül ahmak-ı illessükut.

yanıt6
yanıt2
Mehmet:

Yiyiyorsa spor salonlarini hinca hinc dolduran, omuzlsrda eglenenlerede ceza kesin. Onlarin baslarinida tutuklayin. Yok gücünüz garibana yeter sizin.

16
12
yanıtYanıtla
GARİBANDA BÖYLE VÜCUTMU OLUR ABİCİM ABİL:

GARİBANDA BÖYLE VÜCUTMU OLUR ABLALAR BINGIL BINGIL ABİLER KELLİ FELLİ . . ÇOCUKLAR BABA BİZE PARA VER PİSKEVİT ALACAM DESE YOK DER ELİN BINGIL ABLASINA GÜNLÜK 300 500 BULUR BETER OLSUNLAR AZ BİLE 3000 BUNLARA İNSAN GİBİ EVİNDE OTUR CAYINI İÇ SE OLMAZMI EVLATLARIYLA COCUKLARIYLA VAKİT GECİRSE YOK DARALIYOM YOK SITRESİMİ ATIYIYIM YOK PARAYI BEN KAZANIYORUM VS ALAYI DEĞİŞİK TİP BU CORONA CIKTIDA BAZI PİSLİKLER ORTADAN KAYBOLDU BAZI PİSLİKLER GÜNYÜZÜNE ÇIKTI BURALARDA BASILANLARA PARA CEZASI DEĞİLDE

yanıt4
yanıt0
ADAM:

Kongerelerle bu görüntüler arasında hiçbir fark yok. Neden bunlara ceza yazılıyor

19
3
yanıtYanıtla
Bilinçli Adam:

Tamam kabul salgın var, Tamam kabul hastalık zirve yapmış hepsine eyvallah ama arkadaşlar aylardır garsonlar, konsomatrisler evine ekmek götüremiyor. Toplum o bayanlara kötü gözle bakıyor ama çoğu ev geçindiriyor çocuk okutmaya çalışıyor lütfen ön yargılı olmayalım. Çalgıcıyı Şarkıcıyı düşünene onlara acıyana kadar diğer meslek gruplarını da unutmayalım sahip çıkılmasına destek olalım.

14
5
yanıtYanıtla
Emre:

Ortam gayet nezih bence

13
4
yanıtYanıtla
AA:

ÖYLEEEE Mİİİİİ?

yanıt0
yanıt3
KRALEX:

ÖZLEDIK BE

9
6
yanıtYanıtla
MİLLET AÇ:

MİLLET AÇ ARKDAŞŞ DİYENLER NERDE ACEBA HERGÜN YASAK KALMA HAYALİ KURUYORLAR. KİME İNANALIM HII FOX HABERİNE Mİ

1
14
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title