Haberler

Yarım asırlık yol hasreti sona eriyor

Güncelleme:

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yarım asırlık stablize grup yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi'nin koordineli çalışması ile konforlu beton yoluna kavuşuyor.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yarım asırlık stablize grup yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi'nin koordineli çalışması ile konforlu beton yoluna kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayaköy Akçakese Mahallesi'nden Fatsa-Ilıca bağlantı yoluna 3 buçuk kilometre beton yol çalışması bir hafta önce başladı. Ramazan bayramında tamamlanması hedeflenen yol, vatandaşları memnun etti. Akçakese Mahallesi'ne giden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Yıllardır bekledikleri beton yol çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a teşekkür ettiklerini belirten Mahalle Muhtarı Ergün Yücetepe ve vatandaşlar taleplerinin karşılanmasından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

"Kalıcı hizmetler, asırlık yollar yapacağız diyerek söz vermiştik"

Yol çalışmasını inceledikten sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yapılan hizmetlerin uzun yıllar olmasını hedeflediklerini belirterek, "Uzun yıllardır stabilize olarak çalışan yolda sürekli çakıl serme çalışmaları yapılıyordu. Bu yıl içerisindeki beton yol programımız kapsamında ilçemizde toplamda 50 kilometrenin üzerinde beton yolu vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Aslında yapılan bu hizmetler çok daha ucuz maliyetle yapılıyor. Her yıl çakıl serme işlemi yapmaktansa bir kez beton yapılıp kalıcı bir hizmet yapmış oluyoruz. Ben böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz gerek Fatsa Belediyemizin yetki alanlarında gerekse Büyükşehir Belediyemizin yetki alanlarında çok koordineli bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde iş verimini en üst seviyeye çıkartıyorlar. Yolun hizmete girmesinde muhtarımıza da mesai arkadaşlarımıza da ayriyeten teşekkür ederim. Mahalle sakinlerimize de bu konforlu yolun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sokağa çıkma yasaklarının başlaması ile birlikte yoldaki çalışma sürecinin de hızlanmış olacağını ifade eden Başkan Kibar, "İnşallah Ramazan Bayramına kalmadan Kayaköy Akçakese Mahallemizde çifte bayram yaşayacağız. Bayramda yine sokağa çıkma yasağı var fakat özel izinle memleketimize gelecek olan gurbetteki hemşerilerimiz bu yolun konforunu görünce güzel bir sürpriz yaşayacaklar. Tekrar ilçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatsa Belediyesi Fatsa Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title