Haberler

Yangında mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleyen Demet Akalın, gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Ülkenin çeşitli yerlerinde devam eden yangınlarda mağdur olan vatandaşlar ve işçiler için yardım toplamaya başlayan Demet Akalın, yapacaklarından bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde başlayan yangınların söndürülmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Havadan ve karadan yapılan yangın söndürme çalışmalarında ihtiyaç duyulan malzemeler için de binlerce vatandaş harekete geçti. Şarkıcı Demet Akalın da afet bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kollarını sıvadı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yangınların başladığı günden bu yana sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Demet Akalın, anlaştığı bir firma ile bölgedeki eksikleri tamamlamak için yardım toplamaya başladığını açıkladı. Sosyal medya hesabından video yayınlayarak afet bölgesi için yapacağı yardım faaliyetinden bahseden şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı. Akalın, açıklamasında 20-25 bin TL'lik malzeme aldığını söyledi.

Yangında mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleyen Demet Akalın, gözyaşlarına boğuldu

MERVE ÖZBEY YANGIN AYAKKABISI GÖNDERDİ

Akalın videosundan sonra kendisine ulaşan yardımlar için tek tek teşekkür paylaşımı yaptı. Şarkıcı Merve Özbey'in yanmaz ayakkabı gönderdiğini söyleyen Akalın "Dev cücem benim" diyerek sevgisini gösterdi.

Yangında mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleyen Demet Akalın, gözyaşlarına boğuldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Bodrum Haberler

500

Yorumlar (11)

SEMRA DURUK:

Anlamadığım şey eğer bu videoyu örnek olsun diye çektiyseniz Allah kabul etsinde reklam derdindeyseniz Allah bildiği gibi yapsın derim yapılan iyilik gizlidir alın gönderin neden herkesin haberi olmak zorunda örnek olmasını temenni ettiğinize inanmak istiyorum

50
8
yanıtYanıtla
Melih Kerim :

bu makyaj denen şey nasıl bişi ya ALlah muhafaza

50
2
yanıtYanıtla
ORÇUN ŞAHİN:

İşiniz gücünüz şov yada reklam bi bitmediniz valla...

50
2
yanıtYanıtla
ahmet say:

duygu sömürüsü umrunda bile değildir kesin maksat iyi gözükmek reklam yapmak

47
4
yanıtYanıtla
Fakır:

artık düşün bu milletin yakasından

45
2
yanıtYanıtla
Remzi Maçkalı:

Allah aşkına nedir bu her iyiliği reklam etme merakınız ya.Yazıklar olsun size.Ama suç sizde değil sizin gibileri yücelten cahil halkımızda...

43
3
yanıtYanıtla
Ayhan Konca:

Hey yavrum hey Allah yaptığın yardımı sağ elinle verirsen sol elin görmeyecek diyor maşallah bizim ünlülerimiz artislik için bir birleriyle yarışıyorlar. Tamam Türkiyede ünlüsünüz daha ne kadar ünlü olunur bilmiyorum

37
7
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Eğer samimiyse Allah razı olsun... İnsanlık işte bu derim ama nedense bir türlü samimi olduğuna inanasım gelmiyor...

34
4
yanıtYanıtla
Akile Ugur:

Tanımakda güçlük çeken bir benmiyim bu kadını ağzını yüzünü şişirtmiş (felaket felaket) Allahın verdiği şekli simayı bozuyorlar.

18
5
yanıtYanıtla
Serkan Önen :

Lıke ile yardım yaptırmak isteyen, ağlayıp açılışa giden, herkes şov da ama bu durumu onlara yükleniyorum çünkü takip edenlerde, haber yapanda bizim ülkenin vatandaşı, Sosyal medya vicdan sömürüsü, bu duruma üzülmeyin sevinin ;bunları görüp vijdanınızı, merhametinizi koruyorsunuz, Allah ım ülkemize, milletimize yardım nasip etsin

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title