Haberler

Yalova - Şehit Polis Yalova'Da Toprağa Verildi

İstanbul'da Meydana Gelen Trafik Kazada Ağır Yaralanan ve Kaldırıldığı Hastanede 10 Gün Sonra Şehit Olan 25 Yaşındaki Polis Memuru Volkan Gürses Yalova'da Toprağa Verildi. Balıkesir Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Mezunu Olan Gürses'in KPSS'ye Girdiği Fakat Fen Bilgisi Öğretmeni Olarak Atanamadığı İçin Polis Olduğu Öğrenildi.

İSTANBUL'da meydana gelen trafik kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 10 gün sonra şehit olan 25 yaşındaki polis memuru Volkan Gürses Yalova'da toprağa verildi. Balıkesir Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi mezunu olan Gürses'in KPSS'ye girdiği fakat fen bilgisi öğretmeni olarak atanamadığı için polis olduğu öğrenildi.

İstanbul Üsküdar E-5 Karayolu'nda 5 Mayıs'ta göreve giderken motosikletiyle kaza geçiren, 'Yunus' olarak bilinen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Polis Timleri Amirliği'nde görevli polis memuru Volkan Gürses, 10 gündür hastanede yaşam savaşı veriyordu. Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde hayatını kaybeden Gürses'in cenazesi bugün 15.30 Yenikapı-Yalova Feribotu ile Yalova'ya getirildi. Gürses'in naaşı, Merkez Cami'nde İkindi Namazı'ndan sonra kılınan cenaze namazının ardından Yalova Şehir Mezarlığı'nda bulunan Polis Şehitliği'ne defnedildi.

Cenazede baba Özcan, anne Nurcan ve kız kardeşi Merve Gürses güçlükle ayakta durabildi. Cenazeye Yalova Valisi Doç. Dr. Yusuf Erbay, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıdız'ın yanı sıra Gürses'in mesai arkadaşları da katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi mezunu olan Gürses'in KPSS'ye girdiği fakat fen bilgisi öğretmeni olarak atanamadığı öğrenildi. Bunun üzerine polis memurluğuna başvuran Gürses'in 9 aydır da İstanbul'da görev yaptığı öğrenildi.

Haber-Kamera: SÜHEYLA GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title