Haberler

Yalancı ne zaman? Yalancı dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Yalancı dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme:

Show TV'nin yeni başlayan dizisi Yalancı hakkında bazı konular araştırılıyor. Merak edilen konuların başında Yalancı dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Yalancı dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? soruları geliyor. Peki, Yalancı ne zaman? Yalancı dizisi uyarlama mıdır? İşte detaylar...

Yalancı hangi diziden ve filmden uyarlama? Yalancı ne zaman? Yalancı dizisi uyarlama mı? Haberler.com Haber'>son dakika Haber'>haberler, gündem Haber'>haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

YALANCI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Yalancı dizisi her hafta Cuma günü saat 20:00 'da Show TV'de ekranlara gelecek.

YALANCI KONUSU NE?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlara karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

YALANCI DİZİSİ UYARLAMA MI? HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Yalancı, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 17 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer almaktadır.

Dizi İngiliz yapımı Liar dizisinin uyarlamasıdır.

LİAR DİZİSİ NEDİR? KONUSU NE?

Liar, Harry ve Jack Williams tarafından yaratılan ve ITV ile SundanceTV tarafından ortaklaşa üretilen bir İngiliz gerilim televizyon dizisidir. Dizide Joanne Froggatt ve Ioan Gruffudd, ilk çekimleri kendileri, arkadaşları ve aileleri için geniş kapsamlı sonuçlara yol açan iki kişiyi canlandırıyor. Dizi, 11 Eylül 2017'de ITV'de yayınlandı ve ilk dizisi 16 Ekim 2017'de sona erdi. İlk çıkışının ardından olumlu eleştiriler aldı ve birçok eleştirmen Froggatt ve Gruffudd'un performanslarını övdü. Program, 2 Mart 2020'de prömiyer yapan ve 6 Nisan 2020'de sona eren ikinci ve son bir dizi için yenilendi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Emir Yalancı Eylül Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title