Haberler

Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda, bilinmeyen bir nedenle kavga eden Moğolistan uyruklu karı-kocanın birbirlerini bıçakladıkları ileri sürüldü.

İstanbul Beyoğlu'nda, bilinmeyen bir nedenle kavga eden Moğolistan uyruklu karı-kocanın birbirlerini bıçakladıkları ileri sürüldü. Kadın olay yerinde ölürken, yaralı kocanın kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki 97 numaralı apartmanda saat 20: 00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle kavga eden 34 yaşındaki Sarantuya Tsendsuren adlı Moğolistan uyruklu kadın ile eşi Turbadrakh Masblai (42) arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Moğolistanlı çift, mutfaktan aldıkları bıçakları birbirlerine sapladı. Çığlık seslerini duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sarantuya Tsendsuren'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı kocaya ilk müdahaleyi olay yerinde yapan ekipler, Turbadrakh Masblai'yı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı

Turbadrakh Masblai'ın yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan karı kocanın yaklaşık 3 hafta önce apartman dairesini kiraladıkları ve burada 5 kişi yaşamaya başladıkları öğrenildi. Ölen Sarantuya Tsendsuren ile eşi Turbadrakh Masblai'nın aynı mahalledeki bir konfeksiyon atölyesinde birlikte çalıştıkları belirtildi.

Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı

CİNAYETİN ARDINDA KISKANÇLIK YATIYOR

Polisin yaptığı soruşturmada, karısını işyerindeki erkeklerden kıskandığı ve cinayete giden kavganın da bu yüzden başladığı öğrenildi. Moğolistan uyruklu Turbadrakh Masblai'ın, karısıyla olaydan birkaç gün önce de eşi Sarantuya Tsendsuren'yla 'işyerinde başka erkeklere bakıyorsun' diyerek tartıştığı, bu nedenle işten çıkartıldığı kaydedildi. Kocası işten çıkarıldıktan sonra konfeksiyon atölyesinde çalışmayı sürdüren Sarantuya Tsendsuren ile Turbadrakh Masblai'ın yine kabga ettikleri ve birbirine bıçakla vurdukları öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Moğolistan Beyoğlu kavga Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (12)

Dr-Hayri:

kadın halı gibidir zopayı yedikçe güzelleşir.

10
22
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

Aynen katılıyorum dr.

yanıt4
yanıt10
Neriman:

SEni dövsünler halı gibi

yanıt9
yanıt1
azad:

Kadının yeri evidir, Allah''ın uygun gördüğü yaratılışa aykırı hayat yaşarsan sonuç böyle olur.

13
17
yanıtYanıtla
cahile cevap:

Çok mutaassıpsın yaa. . . Kadının yeri evi diyorsun yaa. . . ; kadınlar hep evde olacağı için hiç bir yerde kadın doktor ve hemşire olmasın, senin ananı, karını, bacını erkek doktorlar doğurttursun, ayrıca ülkede doktor yetersiz olduğu için seninkilere büyük ihtimalde afrikadan gelen erkek doktorlar düşer, sende din diyanet ilim irfan bilmeden, ham softa lafının nereye gittiğini anlarsın.

yanıt1
yanıt2
asker:

yazik kim bilir konfeksiyonda hangi mal erkegin yaptigi hareketlerinden dolayi bu hale dusmuslerdir. sehirde yasamak kolay degil her pislik bulasir insana

13
1
yanıtYanıtla
Zambado:

BIR BUNLAR EKSIKTI BIRBIRINE ACIMAYAN KATILLER DOLDU ULKEMIZE SINIR DISI EDILMELI

8
1
yanıtYanıtla
alidayı:

TCK nın 124.mad b bendinde kadın namusuna hiç bir şekilde iffet getirmez.. Kuran-ı Kerimin 156.sayfası 58 ayetinin.12.cüzünde şöyle buyurur atın ettir biz onu gözetir kollarız ahiret gününde edeb sorarız der.

1
7
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi Türkçe konuş anlamıyom

yanıt7
yanıt1
Mehmet:

Bunların gözleri çekik ya ondan bakmisdir kadin bizimki öyle değil aman öf ya nedir bu yabancı uyruklular dan çektiğimiz defolup gitseler de ülke olarak kurtulsak yedi bitirdiler bizi pis musubetler Afgani rus Ukrayna Pakistan Türki Cumhuriyeti Ermeni ne ararsan var ülke ülke değil mübarek BM gibi hepsi de ucuz fakir yoksul üçüncü sınıf ülkeler birde bu aç ülkelere vize yok ne kadar vahim bir durum ben bu ülkeyi artık anlamıyorum

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title