Haberler

Oynaması ücretsiz Forza oyunu kapatılacak

Güncelleme:

Mobil cihazlarda ve Windows'ta oynanabilen Forza Horizon'ın geliştiricileri tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz oyun Forza Street'in kapatılacağı açıklandı.

İlk olarak 2018 yılında Miami Street olarak piyasaya sürülen Forza Street, 2019 yılında Windows 10'a Forza Horizon'ı oynamak için gerekli sistem gereksinimlerine sahip olmayan oyuncular için çıkış yaptı.

Forza Street, piyasaya sürüldükten 3 yıl sonra kapanacağını açıkladı. Geliştirici ekip Turn 10 Studios, "yeni ve heyecan verici Forza deneyimlerine" odaklanabilmeleri için stüdyonun kapatılmasına karar verdiklerini açıkladı ve bu zamana kadar mobil yolculuğuna dahil olan herkese teşekkür etti.

Forza Street, 2022 İlkbaharında kapanacağı açıklanırken, son 30 gün içinde oyuncular tarafından yapılan tüm satın alımlar otomatik olarak iade edilecek.

Geliştirici ekip, "Forza Street'e zamanlarını, geri bildirimlerini ve özverilerini veren tüm oyunculara teşekkür ederiz", diye yazdı. "Forza serisi için en büyük hedefimiz, arabaları seven küresel bir oyuncu topluluğunu teşvik etmektir. Forza Street, Forza'ya yepyeni bir oyuncu seti getirdi ve sizden bir ton öğrendik." Sözlerine yer verdi.

Xbox'ın oynaması ücretsiz oyunu Forza Street kapatılacak

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title