Haberler

WhatsApp'ta virüs alarmı! Tüm kontrolü ele geçiriyor

Güncelleme:

Kullanıcıların kontrolü dışında rehberindeki kişilere mesaj atmaya sebep olan kötü amaçlı bir yazılım WhatsApp üzerinden yayılıyor. Virüs programı araştırmacısı Lukas Stefanko, fark ettiği bu virüsü Twitter üzerinden paylaşarak uyarıda bulundu. Bu tür mesajlar alan kullanıcıların bağlantıya tıklamaması ve oradaki herhangi bir dosyayı telefonlarına indirmemesi gerekiyor.

BİLDİRİMLER ÜZERİNDEN KONTROLÜ ELE GEÇİRİYOR

Virüs programı araştırmacısı Lukas Stefanko Twitter üzerinden paylaştığı videoda "WhatsApp mesaj bildirimini kontrol ediyor ve kurbanın telefonundan diğer kullanıcılara yayılıyor" açıklamasında bulundu.

İndirme bildirimi atan bu virüs yazılımı kullanıcı onayladıktan sonra telefonunu ele geçiriyor. Kullanıcıların WhatsApp'dan gelen linklere karşı dikkatli olması gerekiyor.

WhatsApp'ta virüs alarmı! Tüm kontrolü ele geçiriyor

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

ne:

WhatsApptan bizeneeeeeeeeeeeeeeeeeee

4
4
yanıtYanıtla
Öncelikle merhabalar:

Merhaba, ismimle başlamayacağım benim hayatımda whatsappda sadece dersler ile alakalı eğer whatsapp yönetileri türkçe not almak istiyorsa buyurabilir fotoğraflarıma gelirse günlük keyfini kaçırmak istiyorsa baksın benim gizlim saklım yok bir çıplakken bakmasın ha utanıyor insan

2
2
yanıtYanıtla
Freelyshout abonesi:

Yerli ve milli sosyal medya için "özgürce haykır"

2
0
yanıtYanıtla
0131:

sagolun ya cok yardimci oldunuz. . . bu doktorun yediklerine dikkat et karacigerinde sorun var deyip ne yeyip ne icecegini söylememesi gibi. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title