Haberler

Watch Dogs: Legion, La Casa De Papel lansman fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

Watch Dogs: Legion ve Netflix dizisi La Casa De Papel arasındaki yeni bir crossover etkinliğinde oyuncular banka soygunu görevi yapacak.

Fransa merkezli popüler oyun stüdyosu Ubisoft ve Netflix arasında gerçekleşen iş birliği ile hayata geçen en yeni çapraz içerik Watch Dogs: Legion oyuncuları için erişime açıldı. 'Money Heist' olarak isimlendirilen görev, tamamen ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunuluyor.

WATCH DOGS: LEGION'A, LA CASA DE PAPEL GÖREVİ GELDİ

İngiltere bankasından oyunun düşman fraksiyonlarından biri olan Clan Kelly'den kripto para çalmak için toplanılacak. Maksimum üç arkadaşla beraber Watch Dogs: Legion'da Londra Bankası'na gidebileceksiniz. Grup, Money Heist imzalı tulumların yanı sıra yüzlerini kaplayan Guy Fawkes-esque maskeleri giyerken Clan Kelly, bazı muhafızlar ve güçlü bir güvenlik duvarı alacak.

Fragman, gece vakti bankaya gizlice giren grubun muhafızları etkisiz hale getirdiğini gösteriyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak direkt bankaya silahlarla da dalabilirsiniz. Soygun ekibi Kriptoyu güvence altına aldığında kaçmak için gece Thames Nehri boyunca bir drone üzerinde kaçıyorsunuz.

Ubisoft'un, Netflix ile anlaşması sonucunda Watch Dogs: Legion için ortaya çıkan en yeni ve özel içerik olan 'Money Heist' görevini tamamlayan gruplar, görevi başarıyla tamamlamalarının ardından oyuna eklenen yeni kıyafet kilitleri açabilecek.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

La Casa De Papel PC oyunları Watch Dogs İnceleme Ubisoft Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title