Haberler

Wargaming'de Yenilikler Bitmiyor

Güncelleme:

Şirket dünyaca ünlü Les Mans yarışında bir takıma sponsor oldu ve yeni Chrome eklentisiyle Dolph Lundgren'i tarayıcınıza getiriyor.

Dünyanın en eski ve en meşhur rallilerinden olan Le Mans, bu yıl World of Tanks renkleriyle taçlanacak. Dünyanın en çok oynanan ücretsiz çok oyunculu tank simülasyonu World of Tanks, Le Mans'ta yarışacak AT Racing takımına sponsor oldu. Takımın kullandığı Ligier LMP3, yarış boyunca World of Tanks renkleri ve logolarıyla bezenmiş olarak pistlerde süzülecek. Wargaming Le Mans rallisinde bir takıma sponsor olan ilk oyun firması özelliğini taşıyor.

Rus AT Racing baba oğul Alexander Talkanitsa Sr. Ve Alexander Talkanitsa Jr.'dan oluşuyor. 2000'lerin başından beri çeşitli yarışlarda önemli başarılar elde eden baba oğul, 2009'da 6hrs Brno ve 2008'de FIA Citation yarışlarında şampiyonluk elde etti.

World of Tanks logoları ve renkleriyle yarışacak takımı 15–16 Nisan'da İngiltere, 14–15 Mayıs'ta Monza, İtalya ve 23–24 Temmuz'da Red Bull Ring, Avusturya pistlerinde izleyebilirsiniz.

Öte yanda Wargaming'in yeni reklam yüzü olan aksiyon filmleri yıldızı Dolph Lundgren, yaklaşan 1 Nisan'a özel eğlenceli bir Chrome eklentisinde yer aldı. Trend Önleyici (Trendstopper) adı verilen eklenti ağırlıklı olarak İngilizce sitelerde çalışıyor ve metinlerde yer alan çeşitli kısaltmalar ve terimleri daha "delikanlı" terimlerle değiştiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dolph Lundgren Le Mans Chrome Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title