Haberler

Sınırı geçen göçmen: Vurmasınlar diye çocukları hususi havaya kaldırdık, yine vurdular

Güncelleme:

Türkiye'deki mültecilerin Yunanistan sınırına yolculukları sürerken, göçmenlerin Yunanistan tarafına geçmemeleri için sert müdahalede bulunan yunan askerlerinin insanlık dışı davranışları da devam ediyor.

Sınıra akın akın gelen göçmenlerden binlercesi sınırı geçip Avrupa yolunu tutarken, kimi göçmenlerde Yunan askerlerinin zulmünden kurtulamadı. Yunan askerlerinin konuşlandığı alana denk gelen bir grup göçmen ateş altına alındı.

BEBEKLERE RAĞMEN ATEŞ ETTİLER

Ateş altına alınan göçmenler sınırı geçmek uğruna çocuk ve bebekleri havaya kaldırınca Yunan askerleri havada gördükleri çocuk ve bebeklere bile ateş etti. Ateş altına alınan göçmenlerden hafif şekilde yaralananlar oldu. Yaralanıp Edirne'nin İpsala ilçesine yakın bölgeye gelen göçmenler yaralarına rağmen sınırın ötesine geçmekten vazgeçemiyor. Burada bir düğün salonu önünde biriken göçmenler sınırı geçmek için farklı bölgelere yönelmeye çalışıyor.

"VURMASINLAR DİYE ÇOCUKLARI HAVAYA KALDIRDIK YİNE VURDULAR"

Sınırı geçtikten sonra Yunanistan askerlerinin zulmü nedeniyle geri dönmek zorunda kalan göçmenler, "Geçtik bir kilometre kaldı. Ama köye giremedik. Aslında sınırı geçtik. Sıkmaya başladılar. 1 kişi benim önümde öldü. Çok yaralı oldu. Yapacak bir şey yok. İçeri giremedik. Orada yaralanan arkadaşlarımızdan birini aldık. Birini bıraktık. Telefonlarımızı, paramızı aldılar. Kadınları vuruyorlar, çocukları vuruyorlar. Vurmasınlar diye çocukları hususi havaya kaldırdık, yine vurdular" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karpuzlu Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

mete han:

bunların durumuda zor be kardeşim hiç bir ülke istemiyor ve kendi ülkeleri işgal altında yani bir bakıma zenginlik içinde tersoluk valla kimse kusura bakmasın savaş uçaklarından gelen bombalara silahsız kadın çocuk erkek karşı koyamaz ve kaçar Allah ülkemize bu acıları bu sefaleti göstermesin ve merhametsiz kafire muhtaç bırakmasın

9
3
yanıtYanıtla
defolun gidin:

sen yıllarca besle barındır ülkende koru sonra desinler ki burda yaşanmaz, biz mi dedik bizi kurtarın !!! bu kadar onursuzlar işte bu suriyeli nakörler

8
2
yanıtYanıtla
SAÇMALARDAN SEÇMELER:

Mis gibi ülkelerine neden alsınlar döküntüleri? Herkez aptal mı? Hudut denen şey ne için var? Hudut çizgisinin gereği yoksa açın o zaman kapıları, herkez istediği yere gitsin, güvenlikçileri de evlerine gönderin, maaşları hazineye kalsın.

7
3
yanıtYanıtla
fenerli:

kancik kahpe yunan dan baska ne bekliyorsunuzki alin size ab medeniyeti nin gercek yüzü

4
1
yanıtYanıtla
MEHMET AKİF ERSOY:

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar

3
2
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Şimdi sizi oradan kurtaracağız diyeceksiniz ki biz mi dedik bizi kurtarın diye( dünkü haberden bizzat gördüğüm izlediğim;bir spikerin 34 şehit verdik sizin için demesinden sonra suriyelinin; biz mi dedik bizi kurtarın diye yaptığı kırıcı ve bedbaht yorumuna gönderme yapıyorum)

3
1
yanıtYanıtla
Laz:

Kafirden ne bekliyorlar

2
2
yanıtYanıtla
ff:

hakediyorsunuz gidin ülkenize beleşilik ile yaşamaya alıştınız

2
2
yanıtYanıtla
KARA:

Esadın kendi evlerinde vurdukları halkını, hazır bizim sınırlarımıza kadar sürmüş iken aralarından çıkan bir gurup ile sınırımızda çatışma pozisyonu oluşturma ihtimali çok yüksek gibi

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title