Haberler

Volkan Demirel: Yarın Gol Yediğimde Yine 'Volkan Şöyle Volkan Böyle' Diyecekler

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Gençlerbirliği karşısında maçın adamı seçildikten sonra "Yarın gol yediğimde belki yine, 'Volkan şöyle Volkan böyle' diyecekler. Alıştım ben bunlara." dedi.

Süper Lig'in 15. hafta maçında evinde Gençlerbirliği'ni mağlup eden Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu. Maçın adamı seçilen Volkan, "Yarın bir gol yediğimde belki yine 'Volkan şöyle, Volkan böyle' diyecekler. Alıştım ben bunlara" dedi.

İşte Volkan'ın açıklamaları:

"DAHA ÖNCE 11 PUAN GERİLERDEN GELİP ŞAMPİYON OLDUK"

"İyi oynamadık ama neticesinde kazanmak önemli. 3-0 kazanmasını bildik. Puan kaybetseydik çok geride kalacaktık. Stres vardı. "Puan kaybetsek, çok geride kalacaktık. Bunun da stresi vardı üzerimizde. Oyun dersen, kötü oyun; ama kazandık mı, kazandık. Biz daha önce 11 puan gerilerden gelip şampiyon olduk. Bu değirmenin altından daha çok sular akar. Bir kalecinin istediği gibi maç. Yarın bir gol yediğimde belki yine, 'Volkan şöyle, Volkan böyle...' Alıştım ben bunlara"

"BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Öte yandan maçın adamı seçilen Volkan Demirel, "Maçın yıldızı demeyelim de, pozisyon geldiği takdirde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz diyelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title