Haberler

Viyadükteki Can Pazarının Sorumlusu Tutuklandı

Güncelleme:

Isparta'da kullandığı aracın kontrolden çıkıp kaldırımda bulunan Veli Bakır'ın ölümüne, 2 üniversite öğrencisinin yaralanmasına neden olan N.S çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Isparta'da kullandığı kamyonetin viyadükte kontrolden çıkarak çarptığı 42 yaşındaki Veli Bakır'ın ölümüne, 2 üniversite öğrencisinin ise yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki N.S. tutuklandı.

KONTROLDEN ÇIKIP KALDIRIMA GİRMİŞTİ

Isparta- Keçiborlu karayolundaki Süleyman Demirel Üniversitesi'nin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan viyadükte geçen perşembe saat 15.00 sıralarında N.S. yönetimindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonet, sürücünün kontrolünden çıkıp viyadüğün kaldırım bölümünde yürüyen üniversitede temizlik personeli olarak çalışan Veli Bakır ile öğrenciler Caner Özcanlı ve Betül Dönmez'e çarptı.

BİR CAN KAYBINA NEDEN OLDU

Kazanın şiddetiyle Veli Bakır ile kamyonet viyadükten yaklaşık 10 metre uçarak İstanbul Caddesi'ne düştü. Öğrenciler ise viyadük üstünde savruldu. Bu sırada yoldan geçen G.A'nın kullandığı 34 PH 0345 plakalı otomobil Veli Bakır'ın üzerinden geçti. Veli Bakır olay yerinde yaşamını yitirirken, öğrenciler ve kamyonet sürücüsü yaralandı. Öğrenciler hastanede tedaviye alındı.

TEDAVİSİNİN ARDINDAN ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Kazanın yaşandığı viyadük dün sabah SDÜ yönetiminin talebi üzerine araç trafiğine kapatıldı. Viyadüğün kırılan bariyerleri yenilenirken araç girişi yola konulan bariyerlerle kapatıldı.

Tedavisinin ardından gözaltına alınan ehliyetsiz sürücü N.S. ise dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Keçiborlu Isparta 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title