Haberler

Viranşehir İlçe Belediyesi Çalışanlarına Eğitim Semineri

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde Belediye Çalışanlarına Yönelik Eğitim Semineri Düzenlendi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde belediye çalışanlarına yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan başlayan seminerde konuşan Belediye Başkanı Emrullah Cin, kurumlarda en büyük eksiğin eğitimsizlik olduğunu belirterek, her kurumun böylesi eğitimlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Cin, "Eğitim çok önemli, özellikle kurumlarda işleyişin daha iyi olabilmesi ve vatandaşlara daha iyi yardımcı olabilmemiz için eğitimli personele ihtiyacımız var. Belediyelerle ilgili birçok alanda değişiklik oldu. Bu değişiklikleri hocalarımız sayesinde daha iyi kavrayıp, öğreneceğiz" dedi.

İç İşleri Bakanlığına bağlı Harita ve Kadastro Mühendisi M. Cemal İşleyici ve Mahalli İdareler Şube Başkanı Hikmet Bal'ın eğitimci olarak katıldığı seminere belediye çalışanlarının yanında, belediye meclis üyeleri, encümenler ve Diyarbakır Kayapınar ve Ceylanpınar belediyesi çalışanlarından da katılanlar oldu.

Konuşmacılar, belediye çalışanlarına, bütçe, zabıta, imar, fen işleri, ihale, muhasebe ve norm kadro yönetmeliklerinde olan değişlikler hakkında bilgi verdiler.

Belediye Başkanı Emrullah Cin, eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan harita ve kadastro mühendisi Cemal İşleyici ve mahalli idareler şube başkanı Hikmet Bal'a plaket verdi.

(ŞÇ-ST-Y)

16.06.2007 15:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title