Haberler

Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay, diziden ayrılıyor

Güncelleme:

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da Leyla karakterini canlandıran Tuvana Türkay, 70. bölümde diziye veda edecek.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, usta yapımcı Fatih Aksoy imzalı dizide önümüzdeki bölümlerde flaş bir ayrılık yaşanacak.

Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna bu sezon Leyla karakteriyle dahil olan Tuvana Türkay, projeye veda edecek.

Senaryodaki hikâyesi biten güzel oyuncu 70. bölümde ekibe veda edecek.

Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay, diziden ayrılıyor

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay 3 Ekim 1990, Üsküdar, Türk oyuncu.

1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir.2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır.

2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır .Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.

9 yaşında reklam filmlerinde oynamaya başladı. Tuvana Türkay, Kent Şeker, Türk Telekom, Only Ped, Akbank, Ayyıldız GSM, Kek Reklamı, Coca Cola gibi birçok reklam filminde oynadı. "Akademi Neo"dan oyunculuk dersleri aldı. Bunun haricinde bir sene 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı.

Tuvana Türkay 2012- 2013 yılları arasında milli futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikte oldu. Tuvana Türkay, 2014 yılında "Kara Para Aşk" adlı dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.

27 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan "Güvercin Uçuverdi" adlı sinema filminde Atalay Demirci baş rolde oynadı. İlk sinema filminde Atalay Demirci'ye duayen oyuncular Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ali Erkazan, Erdal Tosun ve Ayşen Gruda ve Tuvana Türkay eşlik edecekler.

Sinema

2013- Eksik Sayfalar Ayşegül- Başrol Oyuncusu

2015- En Güzeli Gizem- Başrol Oyuncusu

2015- Güvercin Uçuverdi Sema Taşkın- Başrol Oyuncusu

2015- Bizans Oyunları (Geym Of Bizans) Ayçörek Hatun- Başrol Oyuncusu

2016- Somuncu Baba Aşkın Sırrı Necmiye- Başrol Oyuncusu

2016- Sen Sağ Ben Selamet- Başrol Oyuncusu

2017- Olanlar Oldu Aslı- Başrol Oyuncusu

Televizyon

2009 - Ayrılık Kevok - Başrol Oyuncusu

2010 - Nakş-ı Dil Sultan Nakş-ı Dil Sultan - Başrol Oyuncusu

2010-2012 -Yer Gök Aşk Bade Palalı Hancıoğlu- Başrol Oyuncusu

2014- Kara Para Aşk Bahar Çınar- Başrol Oyuncusu

2016- Oyunbozan Ece- Başrol Oyuncusu

2017- Deli gönül Fatmanur- Başrol Oyuncusu

Yasak Elma'nın 'Leyla'sı Tuvana Türkay, diziye veda edecek

Yasak Elma'nın 'Leyla'sı Tuvana Türkay, diziye veda edecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Yeşilyurt Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (83)

Nida:

İyice saçmaladılar yaşlı biradama bütün güzel kızlar aşık oluyor cahilliğin modern versiyonu çoluk çocuk özensin diyemi aslında dizi final yapmalı biran önce

78
14
yanıtYanıtla
Burcu Batur:

Katılıyorum

yanıt27
yanıt4
PAŞALI:

Keşke Talat bulut ayrılsaydı.

12
47
yanıtYanıtla
Zenci:

Her habere ne yorum yazıyorsun lan lavuk.Senin başka işin gücün yokmu?Tokatlarım seni gevşek.

yanıt16
yanıt5
Feci:

Bu kadar ahlak yoksunu bir dizi olamaz. Bizim aile yapımıza çok aykırı bir dizi. Yapılan yorumlar dizinin ne olduğunu söylüyor. Ahlaki dezenformasyon başka bişey değil.

14
10
yanıtYanıtla
...:

Sevilen dizi bu mu. yazık ya gerçekten modern hayat dye bahsederler ama adam beş kadını birden götürüyor. . .

19
3
yanıtYanıtla
aynen:

Sonra da çıkıp neden islamda dört kadına kadar evliliğe izin veriliyor derler. demekki nikahsız yaşayınca modernlik oluyormuş. diğer durumda gericilik oluyormuş.

yanıt23
yanıt2
Ozlem:

Oh be gitsin cadı karı yıldızım mutlu olsun

12
5
yanıtYanıtla
Corona ??:

Kız fazlalık gibiydi zati baştan beri. Zorla sikistrmislar diziye.. sanki hatır için

13
3
yanıtYanıtla
Selin:

Yeter artık bu dizinin sacma sapan konularla ekranda olması cok kotu yazıklar olsun size bu diziye reyting yaptıran lar

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title