Haberler

Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya'nın eski aşkı Kerem Bursin'e gönderme: Bir bu kalmıştı

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, Instagram hesabından "Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar. Bir bu kalmıştı" yazılı bir paylaşım yaptı. Yılmaz'ın bu paylaşımı akıllara eski sevgili Kerem Bursin'in "Herkes mutlu olsun" yorumunu getirdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile yollarını ayırdıktan sonra Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşamaya başladı. İkilinin yeni ilişkisi ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Günlerdir eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz, Birleşmiş Milletler'in logosunu paylaşarak tepkilere gönderme yaptı.

"BİR BU KALMIŞTI"

Kendisinden 18 yaş küçük olan Serenay Sarıkaya ile Atina'da tatil yaparken yakalanan ve sonrasında ilişkisini inkar etmeyen Cem Yılmaz, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Samyeli'yi Sarıkaya ile aldattığı konuşulan Yılmaz, Instagram hesabından "Bir bu kalmıştı, iyi oldu" notuyla Birleşmiş Milletler'in 'Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar!' açıklamasını paylaştı.

Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya'nın eski aşkı Kerem Bursin gönderme: Bir bu kalmıştı

KEREM'E GÖNDERME Mİ YAPTI?

Yılmaz'ın bu paylaşımı ise dün akşam Etiler'de görüntülenen Kerem Bursin'in yaptığı yorumu akıllara getirdi. Serenay Sarıkaya ile 4 yıl aşk yaşayan Bursin, Serenay ve Cem aşkı için "Bu konunun içine dahil olmak istemiyorum. Benimle ilgili bir konu değil. Herkes mutlu olsun" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Sarıkaya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Con Vik:

Bu konuyu burda bırakmayalım. Bir 5-6 ay gündemde kalsın tartışalım sürekli. Böyle önemli bir olayı hafife alamayız. !!!

17
2
yanıtYanıtla
kepçe:

bu kepçe kulakta prim yapıyor ya bu ülkede ne diyelimKimseye faydası yok ama dilden de düşmüyor

5
6
yanıtYanıtla
TYC:

yazan brad pitt mi :) kimseye faydası yok dediğin, ülkeye ödediği vergiler ortada, bi holding sahibi falanb değilseniz, sizden çok faydası var sanki. . . .

yanıt7
yanıt5
dünya aptal siz akıllısınız ozzuruk akıl:

uyuturucu satanlarıda vergiyiye bağlasınlar oda para değilmi ; malmısınız, legal ve helal olacak

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Atı kıskandırmak için eşeği yol arkadaşı olarak seçenin gideceği yer ahırdır. .

8
0
yanıtYanıtla
Zirt:

ESEK OLMEDEN ORTAKLIGI BOZDULAR

2
1
yanıtYanıtla
MSDS:

Bunların derdi evlenme, aşk falan değil gece yatağa yalnız girmeme, haram alışverişi . .

3
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

ULA GÜNLERDİR BU ZERZEVAT''LARI KONUŞUYORUZ. MEMLEKETİN EDEPSİZ GÜNDEMİ. .

2
0
yanıtYanıtla
Azer:

Zoruna mı gitti Gardaş

1
0
yanıtYanıtla
cem yılmaz:

defne nin eski aşkı değil serenay ın eski aşkı kerem:)))

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title