Haberler

Vedat Şahin Memleketinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Şişli'de uğradıkları silahlı saldırıda yaşamını yitiren Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal, Samsun'un Bafra ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Şişli'de uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal'ın cenaze namazları, Samsun'un Bafra ilçesindeki Mevlana Camii'nde kılındı.

Cenaze namazına çok sayıda kişi katılırken, aralarında Sedat Peker, Sami Hoştan, Nejat Ergin ve Menderes Kutlu'nun da bulunduğu bir çok ünlü isim cenazeye çelenk gönderdi.

AĞITLARLA KARŞILANDI

İstanbul Nişantaşı'nda uğradığı silahlı saldırıda korumasıyla birlikte hayatını kaybeden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal'ın cenazesi, özel uçakla memleketi Samsun Çarşamba Havalimanına getirildi.

200 ARAÇLIK KONVOY

Burada yaklaşık 200 araçlık konvoyla alınan cenazeler Bafra ilçesinde Kavakpınar Mahallesi'ndeki Vedat Şahin'in baba ocağı evine getirildi. Cenazelerin evin yanına gelmesi ile birlikte ağıtlar yakılmaya başlandı. Cenaze aracından ilk başta Vedat Şahin'in tabutu indirildi. Cenazeye Türkiye'nin çeşitli yerlerinden ve Bafra'dan gelenler büyük kalabalık oluşturdu.

HER ŞEY 20 SANİYEDE OLDU

Nişantaşı Valikonağı Caddesi üzerinde dün gece yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile Ferdi Topal adlı adamının öldürüldüğü kalaşnikoflu saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sedat Şahin Samsun Şişli Bafra Güncel Haberler

500

Yorumlar (203)

dayı:

adamın mafia olası geliyor. dürüstlük ve adamlık para etmiyor. gariban ölünce cenazeyi omuzlayacak 4, kişi bulunmuyor.

87
4
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Biz nasıl bir milletiz anlamak imkansız. Nerede bağıran çağıran varsa, nerede kabadayılık taslayan, kanunlara karşı gelen olursa. Nerede yolsuzluk yapan devleti soyan varsa peşine takılıp gidiyoruz.

62
5
yanıtYanıtla
ErenMobil-IOS:

Polis bu cenazeye katılanların hepsini gbt sorgulasa % 99 sabıkalı ya da aranan şahıs çıkardı

64
2
yanıtYanıtla
KELOĞLANmobilWeb@haberler.com:

Yuh be kafayı yemiş bu millet Ölen milli kahraman deyil Ölen bir sicili bozuk insan Çocuklara kötü örnek oluyorsunuz Eşkiyalığı özendiriyorsunuz Zaten başımızda Hırsızlar var Bir de bunları itibar lı yapmayın Şaşırmış bu millet

49
14
yanıtYanıtla
Tatvanlı:

Böyle adamların haberi bile yapılmamalı, gençler bi halt sanıp özenmesi

53
7
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

MHP Milletvekilide koşmuş cenazeye(C. Şimşek), haraçcıların, uyuşturucu satıcılarının, silah kaçakçılarının, beyaz kadın tüccarlarının, zorbaların, kiralık katillerin. . yani kısaca mafyanın cenazesinde ''kabadayı''ların yanında m. vekilide saf tutarsa. . mafya nasıl bitsinki bu ülkede. Bazılarıda Allah rahmet etsin demiş. . evet cidden rahmete hepimizden çok ihtiyacı olduğu kesin.

41
16
yanıtYanıtla
yucel:

Allah vedat abinin mekanini cennet eylesin sedat abiyede sabirlar versin karadenizde yigit bitmez

12
44
yanıtYanıtla
ÇİRKİN KRAL:

Nasıl bilirdiniz? İyi bilirdik! Gömün gitsin!!!

53
3
yanıtYanıtla
KARA KURT:

MAFYA, UYUSTURUCU AVRAT PAZARLAMASI, CINAYETLER. BUNLARIN NESINE SAYGI GOSTERECEM?

47
8
yanıtYanıtla
MUŞ:

uyuşturucu kaçakçısı çek senet mafyası bu kadar insan cenazesine neden katılır anlamış değilim sanki bir bilim adamını uğurluyorlar ne beyinsiz insanlar bunlar

46
7
yanıtYanıtla
Tüm 203 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title