Haberler

Valilik Önünde Açıklama Yapan 30 CHP'li Vekile İnceleme Başlatıldı

Güncelleme:

Bolu'ya gelerek valilik binasının önünde basın açıklaması yapan 30 CHP'li milletvekili ve izinsiz yürüyüşe katılanlar hakkında polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Bolu'ya gelerek valilik binasının önünde basın açıklaması yapan 30 CHP'li milletvekili ve izinsiz yürüyüşe katılanlar hakkında polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. İzinsiz yapılan bütün gösteri ve yürüyüşler için inceleme yapıldığı vurgulandı.

POLİS BİBER GAZLI MÜDAHALEDE BULUNMUŞTU

Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'in yıl sonu karne törenlerinde 10. Yıl Marşı'nı yasakladığı iddiaları sonrasında CHP'li grubun protestosunda polisin biber gazlı müdahalesinde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, gazeteciler ve bazı partililer gazdan etkilenmişti.

BOLU VALİLİĞİNE YÜRÜDÜLER

Ertesi gün aralarında CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın da bulunduğu CHP'li 30 milletvekili Bolu'ya gelerek Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önünde basın açıklaması yaptıktan sonra Bolu Valiliği'ne yürüdüler.

CHP'Lİ VEKİL MUHARREM İNCE BİBER GAZINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Grup adına Valilik binasının önünde açıklama yapan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, biber gazını kullanan polis memuru ve Bolu Valisi Aydın Baruş'a sert sözlerle tepki göstermişti.

KARARI SAVCILIK VERECEK

Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefetten yürüyüşe katılanlar için inceleme başlatıldı. İncelemede grubun izinsiz gösteri yapmak, toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanuna muhalefet, görevli polis memurunu hedef göstermek, valilik binasını işgal ettikleri gerekçesiyle dosyaları savcılığa gönderildi. Savcılık soruşturmaya gerek olup olmadığı yönünde karar verecek. -

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milli Eğitim Müdürlüğü Muharrem İnce Tanju Özcan Bolu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

KSK:

ARTIK NORMAL VATANDAŞI GEÇTİM BU ÜLKENİN BAŞ TACI OLAN ŞEHİT AİLELERİNİN BİLE SIRT DÖNDÜĞÜ BİR PARTİDEN NE BEKLENİRKİ. ATATÜRKÜN KURDUGU PARTİNİN LİDERİ SIRF KENDİSİNİ CENAZE TÖRENİNDE İSTEMİYORLAR DİYE ŞEHİT YAKINLARI İÇİN CAMİ AVLUSUNDAKİ TERÖRİSTLER DEDİ KORUMLARI ŞEHİT YAKINLARINI İTİP DARP ETTİ BU ÜLKE BUNU BİLE GÖRDÜ YA SÖZÜN BİTTİ YER. CHP YE OY VERENLER GERÇEĞİ GÖRSÜN YILLARCA SİZİ AKPYE KARSI KIŞKIRTTILAR KENDİLERİNİ GİZLEMEK İÇİN HDP İLE ELATINDAN ANLASIYOLAR AGIZLARI BİLE AYNI SÖZLER

73
29
yanıtYanıtla
ccc40ccc:

HDP nin yan kuruluşu CHP çok görmemek gerek. . . onlar dursa bunlar gerer ortamı

40
21
yanıtYanıtla
agnostik:

Devletin uçağıyla abd ye cenazeye mi gitmişler, devletin bu yürüyüşten zararı ne kadar incelensin!

21
29
yanıtYanıtla
mhp li:

Chp zaten hep yuruyor. . slogan atiyor. . fakat hic bir zaman (cumhuriyetci halkci parti ) gibi davranmiyor. . Ataturk bu partiyi ilk kurdugunda bu partinin adi gibi olmasini istemisti. . . .

43
6
yanıtYanıtla
555:

pacan yiyorsa diyarbakıra gitsene ciccon

42
2
yanıtYanıtla
TRABZONLU:

CHDPKKLI HAİNLER HABURDAN. . KURTULUŞ SAVAŞINDAN ERZURUM DAN BAHSEDİYOR. . . . . . YUHHHHH

7
31
yanıtYanıtla
mert:

hepsni içeri atın bu ülke artık akpartinin haddinizi bilin.

9
21
yanıtYanıtla
Delidumrul:

Akp içinde ki vatan hainlerine sesini çıkarmayıp burada delikanlılık yapanlar , cehaletiniz yüzünden ülke de hainler iktidar da milletvekkili. Pkk ya canlı yayında destek veren mardin Diyarbakır milletvekilleri chpli değil , akpli kalpleriniz nasıl mühürlendiyse artık göremeyecek kadar içiniz kararmış fesatlıktan geçilmiyor

9
16
yanıtYanıtla
yahu bu cahaopalilar:

coHOPOliwood FILIM SIRKETI kursun yaa BUNLAR::: hepsi artist olmus iyi is cikar yaniii. . . . . ihrac felan olur ekonimiye kATKI SAGLAR BU ARTISTLER. . . . . .

9
13
yanıtYanıtla
HASAN:

NE GUNLERE KALDIK MILLETIN SECTIGI VEKILLERDE DENSIZLIKLERE KARSI TAVIR ALMAZSA ULKEDE DEMOKRASIDEN ADALETTEN BAHSEDEBILIRMIYIZ . NEZAMANDAN BERI MILLETIN VEKILLERI YURUMEK ICIN IZIN ISTIYORLAR BEN VATANDAS OLARAK BU HABERE INANMIYORUM

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title